• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Teak


Skift til teak borde

Teak borde er ofte familiens samlepunkt. Uanset om det er et spisebord, sofabord eller tv-bord, er bordet at finde i alle hjem. Vores teak borde er fremstillet i teaktræ, der er en træsort som er meget robust og af allerhøjeste kvalitet. Det er derfor et bord, som har en lang levetid og er svær at beskadige. Teak borde er desuden utrolig populære, grundet deres flotte designs og stærke holdbarhed. Vores teak borde fås i forskellige størrelser, lige fra de helt små til de større versioner. Fælles for vores teak borde, er den stærke kvalitet de er fremstillet i, samt de stilrene og moderne designs.

Vedligeholdelse af dine teak borde

Det er vigtigt at vedligeholde dine borde, så de fremstår flotte og indbydende i mange år. Vedligeholdelse af dit bord varierer meget, og afhænger af hvilket materiale bordet er fremstillet i. Når det kommer til vedligeholdelse af teak borde, skal du være mere påpasselig. Er bordet blevet beskidt, tørres det af med en opvredet klud uden sæbe. Derudover er det en god ide at give dit teak bord en overfladebehandling, gerne en gang om året. Det kan ske via en mild slibning af bordets overflade og derefter behandles med olie. Det er vigtigt at når du gør dit teak bord rent eller behandler dit teak bord, at det sker med bordets åre. Det er med til at bordet vedligeholder udtrykket. Slibning og overfladebehandling kan fjerne ridser og og revner, mens det samtidig forstærker årestukturen i dit plankebord. Det er desuden vigtigt at huske på at teak træ er et levende materiale og derfor let påvirkeligt. Det er derfor vigtigt at passe godt på dit teak bord, tilgengæld garanterer vi også at du vil være glad for dit teak bord i mange år ud i fremtiden.

Se vores store udvalg af møbler i teak 

Hos Havemøbelhuset har vi et kæmpe udvalg af stærke teak borde. Hos os finder du et væld af forskellige teak borde i mange spændende designs, og det er dermed helt op til dig at finde de teak borde som passer til dig og dit hjem. Er du ikke kun på udkig efter teak borde, har vi også et kæmpe udvalg af andre teak havemøbler, samt andre teak møbler til huset.

 

Se derfor også alle vores andre havemøbler i teak træ

 

Se også vores indendørsmøblement i teak træ