• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Med metal stok


Skift til Altanparasoller - Aluminiumstok med Polyester dug

Er du på udkig efter en altanparasol i aluminiumstok med polyester dug til din altan? Hos Havemøbelhuset finder du et stort katalog af altanparasoller i aluminiumstok med polyester dug, samt andre af vores dejlige altanparasoller. Altanparasollen i aluminiumstok med polyester dug er perfekt til dig som bor i lejlighed, da den nemt kan monteres fast til altanbordet eller til selve altanen. Altanparasollerne i aluminiumstok med polyester dug er desuden utrolig nemme at flytte rundt med, hvilket gør dem dejlige fleksible. Altanparasollerne foldes desuden let og hurtigt ind og ud, alt efter hvordan hvordan solstrålerne rammer altanen.

Indret med Altanparasol i aluminiumstok med Polyester dug

Det er vigtigt at kunne få skygge fra solen når den står stærkest. Nogle vælger dog parasoller fra, fordi de er store og fylder meget. Det gælder for eksempelvis for dem, der bor i byen med en mindre altan, og ikke har en stor have eller terasse til rådighed. Heldigvis fylder altanparasoller i aluminiumstok med polyester dug ganske lidt, og du kan nemt integrere din parasol i et andet møbel på altanen. Du kan blandt andet fastmontere din parasol på bordkanten eller på kanten af en blomsterkasse. Har du en meget lille altan, kan du med fordel fastmontere din altanparasol på altanens gelænder. Sådan sparer du på pladsen på din altan samtidigt med, at du, og dine gæster, sikres skygge.

Tag din Altanparasol med dig

Store parasoller er ofte tunge og besværlige at flytte rundt. De store markedsparasoller er typisk ideelle til haven eller terrassen hvor de har en stationær position. Uanset om du bor i hus eller lejlighed kan derfor være en fordel at anskaffe sig små parasoller, som man kan have med overalt. Vores små altanparasoller i aluminiumstok med polyester dug kommer med et beslag, der gør, at de kan fastmonteres på bordkanter. På den måde kan du nemt transportere din altanparasol fra et havebord til et andet, når solen bevæger sig. Altanparasoller kan desuden også være fordelagtige at tage med sig på strandturen eller i parken eller noget helt tredje. Har du en sammenklappelig solvogn eller havestol med på stranden, kan du fastspænde en altanparasol i aluminiumstok med polyester dug til stolen og sikre dig, at du kan få skygge.

 

Se også vores andre typer af parasoller samt parasolfødder