• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Altanparasoller


Altanparasoller

En ny altanparasol sikrer hygge og skygge på altanen. Hos Havemøbelhuset tilbyder  altanparasoller i den helt rigtige størrelse til din altan, forsynet med solid fod og flere forskellige farvekombinationer. Se eksempelvis vores flotte stribede parasoller, der passer perfekt ind på den moderne altan. Vores altanparasoller er desuden utrolig nemme at håndtere, hvorfor de hurtigt foldes op og giver skygge, når du har brug for det. 

Tag din altanparasol med dig

Det smarte ved en altanparasol er, at foruden at levere skygge til din altan eller balkon, at den også er utrolig fleksibel og håndterbar. Store parasoller er ofte tunge og besværlige at flytte rundt. De store markedsparasoller er typisk ideelle til haven eller terrassen hvor de har en stationær position. Uanset om du bor i hus eller lejlighed kan derfor være en fordel at anskaffe sig en lille parasol, som man kan have med overalt. Vores altanparasoller kommer med et beslag, der gør, at de kan fastmonteres på bordkanter. På den måde kan du nemt transportere din altanparasol fra et havebord til et andet, når solen bevæger sig. Altanparasoller kan desuden også være fordelagtige at tage med sig på strandturen eller i parken eller noget helt tredje. Har du en sammenklappelig solvogn eller havestol med på stranden, kan du fastspænde en altanparasol til stolen og sikre dig, at du kan få skygge når du ønsker det.

Pas på din hud med en altanparasol

Om sommeren når solen er skarpest er det anbefalet at forblive i skyggen. Kræftens bekæmpelse anbefaler at man befinder sig inden døre eller under en parasol fra 12 til 15, hvor solen typisk er skarpest. De fleste af os ønsker dog at forblive ude, hvorfor en altanparasol er et oplagt valg for at sikre sig skygge. De små parasoller sættes hurtigt op, og hjælper dermed at passe på din hud.

Vores altanparasoller fås desuden både i træstok og metalstok, hvorfor der er rig mulighed for at finde en parasol der passer til dig.