• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Træstok med olefin dug


Markedsparasoller - Træstok med Olefin dug

Er du på udkig efter en markedsparasol i massivt hårdtræ med olefin dug til dit havebord eller havemøbelsæt? Der findes mange forskellige typer parasoller, men fælles for dem alle er at de beskytter mod solstrålerne på de varme sommerdage. Vi elsker alle den klare og skyfri himmel om sommeren, men man skal dog huske at passe på at solen ikke pludeslig tager overhånd. Det kan derfor være befriende at hoppe ind i skyggen og beskytte sig med en markedsparasol i massivt hårdtræ med olefin dug. Markedsparasoller er ofte en smule større end normale haveparasoller, og kan derfor give skygge til større terrasser og udearealer. Hos Havemøbelhuset har vi et stort sortiment af billige og kvalitetssikre markedsparasoller i massivt hårdtræ med olefin dug, som passer til enhver have og terrasse. Vores store udvalg indeholder både firkantede markedsparasoller, små markedsparasoller samt de helt store markedsparasoller. 

Indret med Markedsparasol i massivt hårdtræ med Olefin dug

På de varme sommerdage kan det være næsten ulideligt at opholde sig direkte i solen. Heldigvis kan en markedsparasol i massivt hårdtræ med olefin dug sørge for at i fortsat kan opholde jer ude i haven eller på terrassen, nu blot i den behagelige skygge. De fleste af vores markedsparasoller består desuden af et stort sejl, som er den del af parasollen der skygger fra solen. Det vil sige at vores markedsparasoller ofte kan tilte, hvilket gør at man uden at flytte på markedsparasollen, kan skærme for forskellige steder på terrassen, alt efter solens placering på himlen. Det gør at du nemt kan ændre på hvilke dele af terrassen der får sol, og hvad der får skygge. Når man ikke ønsker skyggen længere, kan markedsparasollen let foldes sammen ved at dreje på drejehåndtaget som let folder sejlet ind og ud. 

Se vores store udvalg af parasoller

Det er specielt i sommertiden, at der bliver tændt op i grillen og familien inviteres over til middag. Med en markedsparasol i massivt hårdtræ med olefin dug kan hele familien finde skygge, og alt efter størrelsen på din terrasse kan parasollen sørge for skygge til hele forsamlingen. Det kan desuden være en god ide at investere i en parasolfod sammen med din markedsparasol i massivt hårdtræ med olefin dug. Det giver mange muligheder for let at placere markedsparasollen i den ønskede position.

 

Se også vores andre typer af parasoller samt parasolfødder