• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Bambusstok


Skab en fornemmelse af sydens sol

Ønsker du at bringe naturen ind i haven, og samtidig lade tankerne vandre mod enestående sandstrande og eksotiske drinks. Med en parasol med bambusstok kan du skabe en fornemmelse af Hawaii i din helt egen have. Bambus er desuden et naturligt materiale, hvilket vil sige at bambussen kan have små forskelligheder fra produkt til produkt. Dette giver en rå charme samt autentisk stemning, som ikke findes i andre materialer. Hvis du er helt vild med bambus looket, kan du foruden en bambus parasol, også vælge at se på eksempelvis en bambus solseng. På den måde får du skabt den perfekte stemning i haven, til at nyde sommeren både i solen, men også i skyggen under en fantastisk bambus parasol.

Bambus i havemøbler

Hos HaveMøbelHuset.dk finder du et hav af forskellige produkter med bambus, både til inde og udebrug. Bambus er desuden et af de mest bæredygtige materialer i verden, og nogle steder kan bambusplanten vokse helt op til en meter om dagen. Du kan derfor købe en parasol med bambusstok i god samvittighed, og samtidig få et helt unikt og fantastisk produkt til haven. Foruden at være et super miljøvenligt produkt, er bambus desuden også et rigtig stærkt og holdbart materiale, som passer godt ind i ethvert hjem.

Se vores store udvalg af parasoller

Her på siden finder du et hav af forskellige parasoller. Måske du har brug for en større parasol der kan dække hele dit havebord, eller måske du blot skal bruge en mindre altanparasol. Hvad end du måtte vælge kan du finde det hos os. Når du har valgt den rette parasol, kan det være en god også at tage et kig på vores parasolfødder. En matchende parasolfod er et must for at få det meste ud af dine nye parasol.