• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Sort-/hvidmalet


Skift til sort-/hvidmalet havemøbelsæt

Har du tanker om et hvidt eller sort havemøbelsæt, så står Havemøbelhuset klar til at hjælpe. Vi tilbyder både hvide og sorte havemøbelsæt i flere forskellige varianter, som står flot både i haven og på terrassen. Vælges havemøblerne i den meget flotte hvide farve, vil de fremstå elegante og smukke i din have, som samtidig giver en meget lys og romantisk stemning. Havemøbelsættet kan desuden nemt piftes op med nogle flotte hynder, lanterner eller blomster, hvis der ønskes et mere sprudlende og personligt udseende. Vælges derimod de meget traditionelle sorte havemøbelsæt, fås et mere mat og traditionelt look, som fremstår meget stilfuldt på terassen. De sorte havemøbelsæt har desuden den fordel at de er noget mindre sarte, og kan tåle lidt mere slid uden at det kan ses. 

Husk skyggen til din terrasse

Når man går med et nyt havemøbelsæt i tankerne, er det vigtigt også at finde den perfekte parasol til at sørge for skygge over dit nye havemøbelsæt. Det kan være en nødvendighed at trække sig lidt i læ fra solen en gang i mellem, men du behøver ikke at gå inden for. Hos Havemøbelhuset har vi flere forskellige typer af parasoller, som passer til ethvert behov. Dersuden fås parasollerne i mange forskellige farver, størrelser og designs, så der er rig mulighed for at matche en parasol med dit nye havemøbelsæt. Desuden er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilken type parasol, da en parasol i mørke farver absorberer varmen, og holdet området under varmt. En parasol i lysere farver, holder ikke lige så godt på varmen, men tillader til gengæld mere lys at trænge igennem.

Se vores store udvalg af havemøbler

Hos Havebøbelhuset finder du et stort udvalg af sort-/hvidmalet havemøbler. De sort-/hvidmalet havemøbler tilføjer et dejligt og frisk look til din have eller terrasse. Vores sort-/hvidmalet havemøbelsæt er designet med komfort i baghovedet, hvorfor du derfor finder havemøbelsæt i mange forskellige udseender samt materialer her på hjemmesiden. Havemøbelsættene fås i alle varianter, både i store og små, firkantede og runde. Det er altså helt op til dig hvad det er du lige står og mangler. Havemøbelhuset står altid klar med råd og vejledning, og er altid klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige havemøbelsæt.

 

Se derfor også alle vores andre havemøbler i sort-/hvidmalet

 

Se desuden vores indendørsmøblement i sort-/hvidmalet