• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Lanterner og lamper


Udendørsbelysning

Lanterner, lygter og lamper er en hyggelig måde at sætte den helt rette stemning i haven eller indkørslen. Lamperne kan være med til at belyste bestemte områder af haven, eller de kan benyttes ved havebordet om aftenen hvor det til tider kan være lidt svært at se hinanden. Nogle vælger også at placerer et par lamper eller lanterner ved hoveddøren, da det gør det nemmere og mere trygt at komme hjem om aftenen. Her på siden har vi gjort os umage med at finde lamper der ikke kun er praktiske, men samtidig er super behagelige at se på, både når de er tændte og slukket. På den måde får du altså både en praktikalitet da de lyser op i mørket, men samtidig en super hyggelig og behagelig stemning i dit hjem.

Indret haven eller altanen og sæt dit personlige præg

Der findes ingen grænse for hvad du kan opnå med den belysning, som du måtte ønske at indrette haven med. Ønsker du eksempelvis at indrette med lanterner kan de skabe en hyggelig atmosfære, og samtidig give lidt ekstra varme fra flammerne til de kolde sommeraftenener. Omvendt kan lamper og lygter forbedre sikkerheden, når du og andre færdes udendørs i mørket - især i vinterhalvåret. Lamper og lanterner er også en super tilføjelse til din altan, da det ser super flot og ud og samtidig hygger helt ind i lejligheden. Belysningen giver en dejlig varm stemning, og giver en hyggelig og tryg følelse. Her på siden finder du et hav af forskellige udendørslamper, og der er derfor rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din udendørsbelysning. Du kan evt. også vælge at opgraderer med en terrassevarmer, for at skabe en endnu varmere og lysere stemning ved dine udendørs arealer.

Kvalitetssikre og moderne lamper

Hos HaveMøbelHuset.dk kan du vælge forskellige løsninger når det kommer til udendørsbelysning. Fælles for hele vores sortiment, er dog at alle lamper og lanterner er fremstillet i slidstærke og hårdføre materialer, så de sagtens kan tåle vind og vejr. På den måde behøver du ikke skulle tage dem ind hver gang vejret er barsk, eller bekymre dig om tilstanden på dine lamper. Her på siden finder du desuden moderne designs, og smukke udformninger. Om lamperne skal være runde, firkantet eller noget helt tredje lader vi være helt op til dig. Har du spørgsmål angående udendørsbelysning eller noget helt andet, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Send os en mail eller giv os et kald og vi vil hjælpe dig hurtigst muligt.