• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Reoler/skabe


Reoler og skabe 

Reoler og skabe er nogle af de mest alsidige møbler, man kan få til hjemmet. Reoler/skabe kan anvendes i alle hjemmets rum, og kan for eksempel benyttes i køkkenet til opbevaring af glas og service. Køkkenet er hovedsageligt et rum, som skal være funktionelt, og derfor kan det nogle gange være udfordrende at gøre køkkenet personligt og hyggeligt. Med en reol eller skab fra Havemøbelhuset, får du mulighed for at udstille dit yndlingsservice og dine kogebøger bag glaslågerne – godt beskyttet fra fedt og snavs. Vil du give de klassiske reoler og skabe et ekstra moderne udtryk, kan du evt. tilføje et par planter eller andet udsmykning til hylderne. Dine nye reoler/skabe vil altså være med til at modernisere dit hjem, og hyggeliggøre det eller de rum som reolerne/skabene måtte stå i.

Indret med reoler/skabe i hele huset

Der er ingen regler for, hvor en reol/skab skal stå, og hvad det skal bruges til. Hos Havemøbelhuset er vi helt sikre på, at vi også har en reol/skab, der passer hjem til dig. Vi har nemlig et stort udvalg i forskellige størrelser og modeller, samt i flere forskellige materialer. Vælg for eksempel en lav reol/skab i sort metal til entréen eller stuen, og udstil dine fede sneakers eller flotte romatiske skulptuere på hylderne – dine gæster vil helt sikkert blive imponeret over din kreativitet. Du kan også vælge en bambus reol/skab til dit soveværels, hvilket helt sikkert ville give et give et roligt, afslappende og naturligt udtryk. I soveværelset kan du blandt andet bruge den lukkede del af reolen/skabet til ekstra opbevaring af tøj og sengelinned.

Reoler/skabe i alle former og størrelser

Kniber det med pladsen, og drømmer du alligevel om enten en reol eller skab, kan du heldigvis også få væghængte reoler/skabe. Ved de væghængte reoler/skabe, sparer du nemlig gulvplads, samtidig med at du får en rummelig fornemmelse af mere plads. Vælger du en væghængt reol/skab, og går du med planer om at opbevare bøger og porcelæn i det, er det vigtigt, at du undersøger kvaliteten af dine vægge, inden du hænger det op. Gamle vægge kan være porøse, og man skal derfor være varsom med, hvad man hænger op i dem. Det kan derfor være en fordel ikke at fylde det væghængte skab op med alt for tunge ting, før man har kontrolleret hvad væggen kan holde til.