• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Bænk/skammel


Bænke til inde- og udebrug

Leder du efter en kvalitetsbænk til hjemmet? Måske til at supplere udestuen eller spisebordet, eller måske du leder efter en bænk som en et suplement til dine andre indemøbler? Her på siden finder du både bænke til inde- og udendørsbrug. Vores bænke danner den perfekte ramme for et skønt hyggeområde, hvor man kan sidde og socialisere. Hos Havemøbelhuset finder du bænke i mange varianter, se f.eks. både vores klassiske teak bænke, bænke i bambus og de sjove bananformede bænke. Vores teak bænke er desuden fremstillet i massiv teaktræ, der stammer fra statsgodkendte plantager i Indonesien. Hos Havemøbelhuset finder du derfor et stort udvalg af flotte, elegante og slidstærke bænke, der altid vægter holdbarhed og kvalitet højt.

Bænke kontra stole

Hvis du vil væk fra det klassiske møbelarrangement med spisebord og stole til, kunne det være en ide at overveje en bænk. Her kunne du vælge at beholde den klassiske stil som du kender, men samtidig supplere dit spisebord med en indendørs bænk. Det giver et dejligt pust til dine indendørsmøbler, og samtidig giver det et rigtigt flot design og udtryk. Du kunne også vælge at placere din bænk et helt andet sted i hjemmet, måske i udestuen, og dermed skabe et nyt og dejligt område, hvor man kan slappe af og nyde roen i hjemmet. Du kan med fordel opgradere komforten i din bænk, med lammeskind og puder, for at få den optimale oplevelse ud af din bænk. Uanset hvilket materiale du vælger din bænk skal være i, kan vi garantere at bænke fra Havemøbelhuset kan holde til lidt af hvert. Vi ønsker nemlig kun at levere havemøbler, som du kan have glæde af i mange årtier.

Bambus bænke

Et ny bambus bænk er til dig som ønsker at bringe naturen med ind i dit hjem. I disse dage er miljøet og naturen mere og mere i fokus, hvorfor du her på siden finder et stort udvalg af bambusmøbler, både til indenddørs og udendørs brug. Bambus er nemlig et af de mest bæredygtige materialer i verden, og nogle steder kan bambusplanten endda vokse helt op til en meter om dagen. Du kan altså derfor købe en bambus bænk med god samvittighed, og samtidig få et rigtigt dejligt naturligt look til enten haven, udestuen eller noget helt tredje. Bambus er foruden at være utrolig miljøvenligt, også et meget stærkt og holdbart materiale. Det er dog stadig vigtigt at tage godt hånd om bambus bænkene, og gerne vaske og pleje dem mindst en gang i sæsonen. Bambus er desuden et utrolig dejligt materiale, som passer godt ind i ethvert hjem. Er du interesseret i flere bambusmøbler, kan vi et stort udvalg af andre bambusmøbler her på siden. Se f.eks. et bambus bord, eller måske en bambus stol.