• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Markiser uden motor


Skift til markiser uden motor

Mangler du skygge for den bagende sommersol på din terrasse? Så er du kommet til det rette sted. Hos Havemøbelhuset har vi forskellige markiser, som alle kan bruges til at dække for den skarpe sol og give skygge til både dig, dine havemøbler og dine planter. Vores markiser uden motor er skabt af gode og slidstærke materialer, og alle vores markiser uden motor er designet så de kan holde til vind og vejr. Markiser uden motor er en nem og enkel måde at få skygge på terrassen. Her på siden kan du finde mange gode markise tilbud, så du kan altså frit vælge mellem alle vores markiser, og finde den som passer til dine behov. Vil du gerne holde varmen på terrassen om aftenen i forbindelse med opsætningen af din markise, kan du se nærmere på vores terrassevarmere.

Indretning og betjening af markiser uden motor

Når du skal betjene en af vores markiser uden motor, foregår det manuelt. Dette betyder at du selv skal sætte markisen op ved håndkraft. Vores markiser uden motor giver dog en stor fleksibilitet, og du kan altså sætte markisen op der hvor det passer dig. Vores markiser uden motor kan også nemt tages ned igen, og tages med i sommerhus eller flyttes til et andet område. Markiser uden motor er derfor til dig som ønsker at gøre det selv, og dermed opnå en større fleksibilitet med din markise. Ønsker du derimod en markise med motor, kan dette også findes her på siden. Når du skal indrette med markiser uden motor, er det vigtigt at der er god plads til at sætte markisen ordentligt op. Der skal helst ikke være for mange træer og buske som kan stå i vejen for markisen når den foldes ud. Vores markiser er skabt til at kunne vedstå de prøvelser, som man måtte kunne forvente der kunne forekomme i det danske vejr, men disse markiser uden motor burde alligevel ikke sættes under tryk fra grene eller andet, som kan ødelægge stoffet. Vores markiser fungerer godt som overdækning af dine havemøbler, og med et stort farveudvalg fra Havemøbelhuset, så kan du vælge mellem flere forskellige markiser uden motor, så den du ender ud med passer til dit hjem. 

Se vores store udvalg af markiser

Vores markiser kommer i flere forskellige former og farver. Derfor er vi sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde lige præcis den markise som du leder efter. Selvom, at du muligvis kun er på udkig efter en markise uden motor til terrassen, har vi også et kæmpe udvalg af andre havemøbler. Mangler du et godt sted at sidde under din markise, kan dette for eksempel være i en god solvogn eller havestol. Uanset hvad du vælger, er vi sikre på at en markise uden motor, vil gøre din sommer på terrassen en tand bedre. 

 

Se også vores andre markiser og parasoller