• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Positionshynder

Positionshynder - havehynder til positionsstole finder du naturligvis også i vores store sortiment af hynder til havemøbler. Vi har det helt rigtige udvalg af 5 positions hynder til havestole med positionsindstilling. De komfortable positionshynder er udstyret med behagelig nakkepude og er fremstillet i solid strukturpolyester, der er utroligt slidstærkt. Vores havehynder til postionsstole passer også til stole med pumperyg.


Skift til positionshynder

Leder du efter nye og lækre positionshynder til dine havemøbler, og samtidig gerne være med på nutidens havetrends? Så er du hos Havemøbelhuset kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af forskellige, komfortable og særdeles flotte positionshynder, der passer til dine havestole hjemme i haven eller sommerhuset. Vores positionshynder kommer i mange varianter, og uanset hvilket design, facon og farve du søger, er vi sikre på dine nye positionshynder vil pynte og opgradere dine havemøbler. Vi har mange forskellige positionshynder, sædehynder og generelt et stort udvalg af forskellige hynder til din haves interiør.

Komfort og stil i fokus

Uanset om du skal bruge positionshynder, dækstolshynder, eller andre former for hynder til dine havemøbler, så hjælper vi dig godt på vej. På de varme sommerdage kan det nemlig være rigtig rart at smide et par positionshynder på havemøblerne, og bare læne sig tilbage og nyde solen og det sommerstemningen. Positionshynder sikrer nemlig en optimal komfort, når den står på ren hygge og afslapning i haven. Desuden støtter positionshynder din krop ergonomisk, og uanset hvordan du skifter til forskellige positioner og stillinger, vil positionshynden give god støtte. Positionshynden hjælper nemlig med at justere støtten, alt efter om du sidder tilbagelænet og læser en god bog, eller du sidder mere fremlænet og nyder en god omgang mad med venner og familie. Derfor er positionshynder en essentielt del af enhver haves inventar, da de yder en sublim komfort og altid er super enkle at opbevare. Positionshynder til havestolene giver desuden et nærmest splinternyt look når du smider et par positionshynder på de slidte havemøbler, og positionshynder kan derfor fylde boligens udearealer med energi.

Se vores store udvalg af hynder til haven

Hos Havemøbelhuset har vi alt, hvad der hører til haven. Det gælder både havemøbler, parasoller, loungemøbler, hynder og meget andet tilbehør, der skal til for at skabe de optimale rammer i boligens udearealer. Hvis det ikke kun er positionshynder du er på udkig efter, har vi heldigvis også et kæmpe udvalg af andre hynder til haven. Er du tvivl om hvilke hynder du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

 

Se vores store udvalg af hynder