• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Til parasol str. Ø2,5 - 3,0 meter


Parasolfødder runde str. Ø2,5 - 3,0 meter til markedsparasoller 

Når sommeren nærmer sig og vi begynder at mærke de varme stråler, vil vi ofte befinde os i en situation hvor vi har behov for en parasol. Om en parasol fungerer optimalt afhænger dog helt og aldeles af parasolfoden. Hos Havemøbelhuset anbefaler vi derfor at du investerer i en parasolfod til markedsparasoller runde str. Ø2,5 - 3,0 meter, eller en anden parasolfod som passer til din parasol. Mangler du i første omgagn en parasol, kan du finde et stort katalog her.

Stabilitet i fokus

For at du kan undgå at bekymre dig om, hvorvidt din parasol flyver væk eller vælter ind i dine andre havemøbler, er det nødvendigt med en solid parasolfod. Mange begår den klassiske fejl at købe parasolfødder, som ikke er kraftige eller tunge nok til parasollens størrelse. Har du for eksempelvis en stor og tung parasol, vil det være optimalt at gå efter en parasolfod i granit eller beton. De tunge og stationære parasolfødder er derfor det oplagte valg, hvis du har et særlig terrasseområde til dine havemøbler, hvor dine store parasoller befinder sig. En lettere parasolfod er den, du skal vælge, hvis du ønsker at tage parasolfoden med i sommerhuset eller hvis du skal bruge en parasolfod til din altan eller blot mindre parasoller.

Fleksible parasolfødder

Når du leder efter den helt rigtigte parasolfod, er det en god ide at overveje, hvordan du ønsker at bruge din parasol. Er du for eksempel heldig at have terrasse hele vejen rundt om huset, kan du følge solens stråler i løbet af dagen. Hvis du har terrasse rundt om huset, eller hvis du blot ønsker en mobil parasol, kan du med fordel vælge en parasolfod på hjul. Har du dog allerede være ude at investere i en tung parasolfod, som du ikke kan flytte, er der heldigvis hjælp at hente. Det er nemlig muligt at finde hjul til dine parasolfødder, som du kan placere din parasolfod på og dermed nemt flytte din parasol rundt på terrassen. De fleste af vores hjul til parasolfødder har endda bremser der stabiliserer parasollen, hvilket betyder at du ikke behøver at sætte parasolfoden på og af igen, hver gang du har flyttet din parasol. Du kan blot lade din parasolfod til markedsparasoller runde str. Ø2,5 - 3,0 meter blive på hjulene.

Parasolfødder til enhver smag

Parasolfødderne må gerne pynte ude i haven, og matche vores andre havemøbler. Stil er individuelt og det samme gør sig gældende for parasoller og parasolfødder. Hos Havemøbelhuset har vi derfor samlet et stort udvalg af forskellige parasolfødder, der matcher enhver smag. Lige meget om du foretrækker en smuk parasolfod i granit, eller en mørk og diskret parasolfod i beton, så er det muligt at finde en her på siden. Synes du, at det er svært at finde den rigtige parasolfod, kan du med fordel først undersøge hvilken stil din parasol har, eller kontakte os og vi vil stå klar med råd og vejledning.

 

Se også vores andre parasolfødder

  • Parasolfødder til markedsparasoller str. Ø3,5 - 4,0 meter klik her
  • til markedsparasoller 4 kantet + str. Ø3,5 - 4,0 meter klik her
  • Parasolfødder til hængeparasoller klik her 
  • Parasolfødder til altanparasoller klik her