• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Bænkhynder

Bænkhynder - de flotte luksushynder til havebænke passer perfekt i formen. Nyd komforten med de 6 cm tykke havebænkhynder, der er fremstillet i solid strukturpolyester. Vi har selvfølgelig et stort udvalg - masser af farver og spændende design at vælge imellem. Betrækket har lynlås og kan således aftages for bekvem vask. Hvis du har en af de populære bananformede bænke, har vi naturligvis også den rigtige formsyede bænkhylde tll den. Bemærk vores attraktivt lave onlinepriser på bænkhynder.


Skift til bænkhynder

Her hos Havemøbelhuset, tilbyder vi et stort udvalg af havemøbler og tilbehør, der kan gøre din have eller terrasse unik og personlig. Første skridt til at have et indbydende udeareal, er at have noget rart at sidde på. Her er især havebænke et dejligt havemøbel der nemt samler familien eller dine gæster til socialt samvær. For at optimere komforten på din havebænk, vil det være en god ide at investere i en bænkhynde. Hos Havemøbelhuset har vi samlet et stort og alsidigt sortiment af bænkhynder. Her er vægten lagt på komfort, design og kvalitet, så dine bænkhynder ikke blot holder én sæson, men derimod hele livet. Foruden en dejlig havebænk med en passende bænkhynde, kunne det være en ide at integrere et havebord ind i møblementet for at skabe en hyggelig og dejlig krog i haven eller på terrassen. 

Komfort og design

Når du vælger dine bænkhynder er det her, du har muligheden for at sætte et ekstra personligt præg på udtrykket. Du kan nemlig skabe lige det udtryk du ønsker i din have. Dit valg af bænkhynde skal passe til din stil, men det skal også være praktisk. Hvis du vælger bænkhynder i en mørk nuance, så kan det give et tungere og mere råt udtryk. Derudover vil det mørkere materiale også absorbere mere varme fra solen og være mindre sart. Vælger du derimod bænkhynder i en lysere nuance, så får du et lettere og mere luftigt udtryk. Det er derfor værd at gøre sig nogle overvejelser før du vælger dine bænkhynder. Du kan du være sikker på at uanset hvilken bænkhynde du vælger, vil komforten og design være i top.

Se vores store udvalg af hynder til haven

Hos Havemøbelhuset har vi alt, hvad der hører til haven. Det gælder både havemøbler, parasoller, loungemøbler, hynder og meget andet tilbehør, der skal til for at skabe de optimale rammer i boligens udearealer. Hvis det ikke kun er bænkhynder du er på udkig efter, har vi heldigvis også et kæmpe udvalg af andre hynder til haven. Er du tvivl om hvilke hynder du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

 

Se vores store udvalg af hynder