• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Parasolfødder


Parasolfødder til terrassen og altanen

Har du netop købt en ny parasol eller leder du blot efter en ny parasolfod til din terrasse eller altan? Så er du havnet det rette sted. Stabilitet er selvfølgelig vigtig for at få en god oplevelse med din parasol. Ikke mindst, når den friske danske sommervind tager ved. Du behøver en solid parasolfod til din parasol. Det er altid klogt at vælge en tilpas stor parasolfod for at være på den sikre side. Hos Havemøbelhuset fører vi et stort udvalg af parasolfødder i forskellige materialer, plast, sten, granit og aluminium. Parasolfødder fås også med påmonterede hjul, hvilket gør det utrolig let at flytte rundt på parasollen, og placeres let i den ønskede position. Er du også på jagt efter tilbehør til din parasol - eksempelvis parasolbeslag til, bordkanter samt altan- og balkonkanter, findes dette også her på siden.

Håndterbare parasolfødder

Når du leder efter den helt rigtigte parasolfod, er det en god ide at overveje hvordan du ønsker at bruge din parasol. Er du i en position hvor du vil komme til at rykke meget rundt på din parasol, eller skal den stå mere stationært et sted i haven? Hvis du har terrasse rundt om huset, eller hvis du blot ønsker en mobil parasol, kan du med fordel vælge en parasolfod på hjul. Har du dog allerede være ude at investere i en tung parasolfod, som du ikke kan flytte, er der heldigvis hjælp at hente. Det er nemlig muligt at finde hjul til dine parasolfødder, som du kan placere din parasolfod på og dermed nemt flytte din parasol rundt på terrassen. Uanset hvilken løsning du vælger, er parasolfødder med hjul altid en overvejelse værd, da det gør selv de tungeste parasolfødder dejlig nemme at håndtere. De fleste af vores hjul til parasolfødder har desuden bremser der stabiliserer parasollen, hvilket betyder at du ikke behøver at sætte parasolfoden på og af igen, hver gang du har flyttet din parasol. Du kan blot lade din parasolfod blive på hjulene.

Flotte parasolfødder

De fleste parasolfødder står ude på terrassen hele sommeren, især hvis det er en tung parasolfod på 40-60 kg. Derfor må en parasolfød gerne pynte i haven, og matche resten af udearealernes look. Hos os finder du heldigvis et stort udvalg af forskellige parasolfødder i alle størrelser, så det er muligt at finde lige præcis den parasolfød der passer til dig.