• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Pallehynder


Pallehynder

Hvis du ønsker komfort i særklasse, er hynder ofte et must, og ikke mindst når det gælder paller. Pallerne er nemlig ofte hårde og ubehagelige at sidde på, men med et par dejlige pallehynder kan dette hurtigt ændre sig. Med et par nye pallehynder fra HaveMøbelHuset vil du få en helt ny glæde af dine paller, og du kan sagtens sidde eller ligge på pallerne time efter time uden at det bliver ubehageligt. Pallehynderne kan desuden bruges som tumleplads til børnene både ude og inde.

Personliggør dine paller med pallehynder

Når du skal indrette haven, terrassen eller altanen, har du sikkert en klar holdning til hvordan det skal se ud. Derfor har vi sørget for at have et stort udvalg af pallehynder i forskellige farver og størrelser, så du kan finde præcis den eller de pallehynder som passer til dit møblement. Her på siden findes hynder som passer til stort set alle slags paller, da pallerne ofte bliver fremstillet i standardmål. Det vil altså sige du altid kan finde de rette mål til dine paller.

Opgrader komforten yderligere

Kan du slet ikke få nok komfort, kunne du tage et nærmere kig på nogle af de rygpuder som går hånd i hånd med pallehynderne. Rygpuderne du finder her på siden giver en yderligere støtte og komfort til ryggen, så du ikke føler trang til at skifte position eller stilling. Når du har besluttet dig for hvilke pallehynder og evt. rygpuder du kunne ønske dig, så overvej, om ikke en hyndeboks ville være en god måde at opbevare din hynder på. Afhængig af hvilken hyndeboks du vælger kan den nemlig stå ude året rundt, og på den måde bliver det nemt både at opbevare dine hynder, og sikre at de holder i mange år ud i fremtiden.

Skulle der være spørgsmål der ikke blev besvaret her, sidder vi naturligvis klar både på mail og telefon, så tøv endelig ikke med at kontakte os, og vi vil være behjælpelige med at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig igennem dit køb.