• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Overtræk og pleje


Overtræk og møbelpleje

Er du på jagt efter et overtræk og eller møbelpleje til dine havemøbler? Så er du kommet til det rette sted. Den danske sommer kan være hård ved dine havemøbler. Solens stråler, vind og vejr kan være med til at slide på dine havemøbler. Dette problem kan du dog komme til livs, blot ved at investere i et havemøbelovertræk. Et havemøbelovertræk sikrer at dine møbler ikke bliver slidt og ødelagt, hvorfor du både sparer penge og forlænger levetiden af dine møbler. Et havemøbelovertræk fra Havemøbelhuset findes i flere forskellige varianter, og vi tilbydere både overtræk til parasoller og havemøbelsæt.

Forlæng levetiden af dine havemøbler

Et havemøbelovertræk i høj kurs, da mange ønsker at passe godt på deres havemøbler. I Danmark er vejret desværre ikke altid egnet til, at man kan slappe af i haven og nyde solen og sommeren, Dette medfører derfor, at det er utrolig vigtigt, at man passer godt på de havemøbler man har stående udenfor. Derfor har vi hos Havemøbelhuset sørget for ikke blot at tilbyde havemøbelovertræk til sæt, men også til parasoller, så du kan passe bedst muligt på dine udendørs møbler. Desuden har vi også udvalgt et stærkt udvalg af havemøbelpleje, som også kan forlænge og vedligeholde det dejlige udseende, af specielt dine teak havemøbler

Pleje af dine møbler

Med havemøbelpleje og havemøbelovertræk sikrer du alle dine møbler på terrassen mod fugt og snavs, og på den måde spare mange penge på den lange bane. Dine møbler fremstår desuden lækre og i fin stand, og du undgår samtidig at skulle ud at investere i nye havemøbler i den nærmeste fremtid.

Når det kommer til pleje af dine havemøbler, er det vigtigt at finde den rette olie. Her på siden har vi samlet en række råd til, hvordan du skal bære dig ad med vedligeholdelse af dine træhavemøbler, hvad enten de er malet eller behandlet med olie. Hvis du klikker dig videre til havemøbelpleje vil du kunne finde en mere detaljeret gennemgang af hvordan du bør pleje dine teak havemøbler.