• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Borde


Skift til loungeborde

Når foråret og sommeren endelig nærmer sig, temperaturen stiger og dagene bliver længere, er der sjældent noget bedre, end blot at kunne nyde de dejlige solskinstråler i haven, på altanen eller terrassen. Skal du i gang med at indrette eksempelvis din have, er et nyt loungebord klart værd at tage med i overvejelserne. Loungeborde er nemlig med til at skabe en hyggelig oase i haven eller på terrassen, og kreerer en hyggelig stemning når familie og venner er på besøg. Ved loungebordet er der lagt op til afslapning, hvor både du og dine gæster kan nyde en lun sommeraften i godt selskab og med en god vin i glasset og nogle snacks på bordet. 

Loungeborde til enhver situation

Med et loungebord fra Havemøbelhuset kan du skabe den perfekte stemning til dine udendørsarealer. Med et par matchende loungestole vil begejstringen ingen ende tage. Vi er både glade og stolte for at kunne præsentere et flot og stort katalog af kvalitetsmøbler til haven, hvorfor vi derfor også er sikre på, at du kan finde noget her på siden, der passer til dig og dit hjem. Loungebordene findes i mange farver, størrelser og materialer. Vælg f.eks. et loungebord, der blot skal fungere som et sidebord, eller vælg en større model, hvor der er plads til, at alle dine gæster kan sidde rundt om loungebordet med en kop kaffe eller et glas vin. Uanset hvilket loungebord du vælger, så kan du være sikker på god kvalitet og slidstærke havemøbler, som du kan have glæde af i mange år ud i fremtiden. 

Komfort og design i højsædet

Hos Havemøbelhuset har vi stor fokus på komfort. Vi går nemlig op i, at du finder vores loungeborde komfortable at sidde ved, og at de er skabt i et materiale, som gør, at du og din familie kan tilbringe mange solskinsrige timer ved bordet, uden at det begynder at falme hen. Derfor udbyder vi loungeborde i et hav af forskellige former og designs, så du og din familie kan finde et bord, som passer til jeres have og terrasse. Du kan for eksempel finde runde loungeborde, som passer til den lille familie, som kan være om et mindre bord uden problemer. Du kan også finde vores loungeborde i et større design, som kan rumme den helt store familie, samt mange gæster. Mulighederne er mange, og de kan sammensættes helt efter jeres ønsker og ideer.