• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Stole


Skift til havestole

Når sommeren er over os, ønsker vi at bruge så meget tid i haven og på terrassen som overhovedet muligt. Det gælder derfor om at skabe de bedste forudsætninger for udendørs trivsel, og i her spiller havestole en stor rolle. Det er nemlig ekstremt vigtigt at sikre optimal komfort, for at få optimal nydelse og oplevelse ud af den dejlige sommer. Finder man sig ikke godt til rette i sine havestole, kan det være svært at læne sig tilbage og blot nyde sommeren og det dejlige vejr. Hos Havemøbelhuset finder du et stort udvalg af havestole, der matcher enhver have og begivenhed. Det er desuden muligt at finde behagelige hynder, der passer de fleste havestole, så man har lyst til at være udenfor i mange timer ad gangen.

Komfort i førersædet

Haven et sted for afslapning og nydelse. Derfor er det vigtigt at komforten er i særklasse, når du sætter dig i din havestol. Det er ofte individuelt, hvilke materialer man finder mest komfortable, men du kan selv øge komforten yderligere med f.eks. en sædehynde til din havestol. Hos Havemøbelhuset har vi desuden havestole i mange forskellige materialer. Se f.eks. vores havestole i teak, som er havestole i de absolut bedste designs, samt fremstillet i en kvalitet som du kun kan drømme om. Er du på udkig efter havestole som ikke kræver så meget vedligeholdelse, kunne en vedligeholdelsesfri havestol måske være noget for dig. Fælles for alle vores havestole, er dog den sublime komfort alle vores havestole medbringer.

Indret med havestole

For at gøre udelivet mere attraktivt, kan man med fordel dele terrassen op i zoner, som hver især kan bidrage med noget forskelligt. En zone som hele familien med garanti vil elske, er et loungeområde. Det er helt individuelt hvilke møbler man ønsker at placere i sit loungeområde, dog er havestole abosult værd at overveje. Man kan for eksempelvis forme et loungeområde ved hjælp af komfortable havestole, og samtidig vælge at placere et lavt bord i midten af loungeområdet. Her kunne desuden suppleres med en loungesofa, og ikke mindst en parasol er et must, så unge som gamle kan sikres skygge, når de benytter området.