• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Solvogne/dækstole


Vedligeholdelsesfrie solvogne

Med en ny vedligeholdelsesfri solvogn kan du nyde sommeren på en helt ny og forbedret måde. Den danske sommer kan være utilregnelig, og man ved aldrig hvad vejret byder på. Danskerne holder i højere grad ferie herhjemme, og det er derfor vigtigt at have styr på havemøblerne inden sommeren for alvor kommer i gang. Vedligeholdelsesfrie solvogne er derfor et oplagt valg til dig der ønsker et stilrent og moderne design, komfort i særklasse, men samtidig ikke ønsker at bekymre dig om vedligeholdelse. Vedligeholdelsesfrie solvogne kræver nemlig ingen vedligeholdelse, og kan godt tåle at stå ude i vind og vejr.

Stort udvalg af populære teak solvogne

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af teak solvogne og dækstole. Teak solvogne er utrolig populære grundet de flotte designs, samt at teak er et utrolig holdbart og populært materiale. Nogle teaksolvogne har desuden fastmonteret hjul, så du let kan køre din teak solvogn rundt på terrassen efter behov. Det smarte ved at have hjul på din solvogn, er at du let kan køre solvognen ind og ud af skyggen, alt efter om du ønsker at blive solbrun eller blot vil slappe af i skyggen. De fleste af vores teak solvogne har desuden justerbar ryg, så du selv kan finde den indstilling der passer til dit behov. Måske du ønsker at flade ud på en helt flad solvogn, eller måske du ønsker at sidde i en mere oprejst position og læse en god bog. Fælles for alle vores teak solvogne er den høje komfort og det utrolig flotte design. Ønsker du at øje komforten yderligere kan du evt. investere i en solvognshynde til din teak solvogn.

Vedligeholdelse af solvogne og dækstole

Uanset hvilken type solvogn du måtte vælge, er du garanteret en masse behagelige og afslappende timer på terrassen eller i haven. Vælger du en solvogn i teak skal du dog være opmærksom på at teak er et naturlig materiale. Det betyder derfor at det kræver en smule vedligeholdelse hvis du ønsker din teak solvogn skal fremstå pæn og nydelige mange år ud i fremtiden. En god ide er derfor at tage dine solvogne ind i tørvejr i vinterhalvåret, eksempelvis i et skur eller en garage. Desuden kan det være en god ide at dække dem til med et overtræk. Efter vintersæsonen kan du desuden behandle dem med teak olie, så de står spritnye til sommerhalvåret. Ønsker du ikke at bruge tid på vedligeholdelse, er vedligeholdelsesfrie solvogne det oplagte valg for dig. Vedligeholdelsesfrie solvogne kræver nemlig ingen vedligeholdelse, kun en rengøring med sæbe og vand efter behov.