• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Bambus


Skift til bambus haveborde

Et nyt bambus loungebord er til dig som ønsker at bringe naturen med ind i dit hjem. Her på siden finder du et stort udvalg af bambusmøbler, både til indenddørs og udendørs brug. Bambus er desuden et af de mest bæredygtige materialer i verden, og nogle steder kan bambusplanten vokse helt op til en meter om dagen. Du kan altså derfor købe et bambus loungebord med god samvittighed, og samtidig få et rigtigt dejligt naturligt look til enten haven, udestuen eller noget helt tredje. Bambus er foruden at være utrolig miljøvenligt, også et meget stærkt og holdbart materiale. Det er dog stadig vigtigt at tage godt hånd om bambusmøblerne, og gerne vaske og pleje dem mindst en gang i sæsonen. Bambus er desuden et utrolig dejligt materiale, som passer godt ind i ethvert hjem.

Kombiner evt. dit bambus loungebord med en bambus bænk, og lav en hyggelig krog som kan benyttes når venner eller familie kommer på besøg. Bambus giver desuden et friskt look til din have, hvorfor din have vil fremstå meget naturlig da man føler sig i ét med naturen.

Husk skyggen 

Når man går med et nyt bambus loungebord i tankerne, er det vigtigt også at finde den perfekte parasol til at sørge for skygge over dit nye bambus loungebord. Det kan være en nødvendighed at trække sig lidt i læ fra solen en gang i mellem, men du behøver ikke at gå inden for. Hos Havemøbelhuset har vi flere forskellige typer af parasoller, som passer til ethvert behov. Dersuden fås parasollerne i mange forskellige farver, størrelser og designs, så der er rig mulighed for at matche en parasol med et naturligt look til dit nye bambus loungebord. Desuden er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilken type parasol, da en parasol i mørke farver absorberer varmen, og holdet området under varmt. En parasol i lysere farver, holder ikke lige så godt på varmen, men tillader til gengæld mere lys at trænge igennem. 

Se vores store udvalg af bambusmøbler

Hos havembøbelhuset er vi ikke kun eksperter i bambussæt, vi tilbyder nemlig også et stort udvalg af andre bambus havemøbler. En bænk i bambus, en bambus stol eller måske et bambus havemøbelsæt. Bambus er et dejligt materiale, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, og så står vi klar med råd og vejledning omkring dine nye havemøbler.

 

Se vores andre havemøbler i bambus

 

Se også vores indendørsmøblement i bambus