• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Vedligeholdelsesfrie


Skift til vedligeholdelsesfrie loungeborde

Ønsker du mere tid i din have eller på terrassen, og samtidigt slippe for besværet ved at skulle vedligeholde dine havemøbler? Så behøver du ikke lede længere. Hos Havemøbelhuset har vi mange forskellige og flot designede vedligeholdelsesfrie loungeborde, som alle har det til fælles, at de er skabt med fokus på design og praktikalitet. Med vores vedligeholdelsesfri loungeborde kan du nyde hele sommeren, uden at skulle tage hensyn til, om dit nye loungebord kan klare mosten fra sol og sommer på din terrasse.

Spar besværet ved vedligehold

Med et vedligeholdelsesfrit loungebord fra Havemøbelhuset, kan du altså blot læne dig tilbage, og nyde en dejlig sommer uden bekymringer. Når du anskaffer dig et af vores vedligeholdelsesfrie loungeborde, så anskaffer du dig nemlig et bord, hvor du ikke skal arbejde for at beholde det flotte udseende det havde, da du købte produktet. Mange af vores vedligeholdelsesfri loungeborde er skabt i et slidstærkt materiale, som gør, at du ikke behøver tænke på, om overfladen nu bliver mat eller ændrer farve på grund af solen. Ved et vedligeholdelsesfri loungeborde undgår du nemlig denne problemstilling, og du undgår således også at skulle give dit loungebord olie eller anden form for pleje. Det eneste, som du skal gøre, er at sætte vores vedligeholdelsesfrie loungeborde indenfor, når vinteren kommer, da vores vedligeholdelsesfri loungeborde ikke er glade for frost. 

Komfort og design i højsædet

Hos Havemøbelhuset har vi stor fokus på komfort. Vi går nemlig op i, at du finder vores vedligeholdelsesfri loungeborde komfortable at sidde ved, og at de er skabt i et materiale, som gør, at du og din familie kan tilbringe mange solskinsrige timer ved bordet, uden at det begynder at falme hen. Derfor udbyder vi vedligeholdelsesfri haveborde i et hav af forskellige former og designs, så du og din familie kan finde et bord, som passer til jeres have og terrasse. Du kan for eksempel finde runde vedligeholdelsesfri loungeborde, som passer til den lille familie, som kan være om et mindre bord uden problemer. Du kan også finde vores vedligeholdelsesfri loungeborde i et større design, som kan rumme den helt store familie, samt mange gæster. 

Se vores store udvalg af vedligeholdelsesfrie havemøbler

Hvordan du vælger at sammensætte dine havemøbler er helt op til dig. Hvis i er interesset i at koble jeres vedligeholdelsesfrie loungebord med andre havemøbler, og i også her gerne vil sparre besværet ved vedligehold, kunne det være en ide at se på vores store sortiment af vedligeholdelsesfrie havemøbler. Det kunne f.eks. være i kunne tænke jer nogle vedligeholdelsesfrie stole til jeres nye loungebord, eller måske noget helt tredje. Mulighederne er mange, og de kan sammensættes helt efter jeres ønsker og ideer.

 

Se også alle vores andre vedligeholdelsesfrie havemøbler

  • Vedligeholdelsesfrie stole klik her
  • Vedligeholdelsesfrie bænke klik her
  • Vedligeholdelsesfrie havemøbelsæt klik her
  • Vedligeholdelsesfrie loungestole klik her
  • Vedligeholdelsesfrie haveborde klik her
  • Vedligeholdelsesfrie sofaer klik her
  • Vedligeholdelsesfrie solvogne klik her
  • Vedligeholdelsesfrie loungesæt klik her