• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret
UDSALG - Spar 50 % på udvalgte produkter, Brug koden "SPAR50", produkter der er omfattet af kampagnen, er markeret med Spar 50 %

Bænk


Skift til bambus bænke

Et ny bambus bænk er til dig som ønsker at bringe naturen med ind i dit hjem. Her på siden finder du et stort udvalg af bambusmøbler, både til indenddørs og udendørs brug. Bambus er desuden et af de mest bæredygtige materialer i verden, og nogle steder kan bambusplanten vokse helt op til en meter om dagen. Du kan altså derfor købe en bambus bænk med god samvittighed, og samtidig få et rigtigt dejligt naturligt look til enten haven, udestuen eller noget helt tredje. Bambus er foruden at være utrolig miljøvenligt, også et meget stærkt og holdbart materiale. Det er dog stadig vigtigt at tage godt hånd om bambusmøblerne, og gerne vaske og pleje dem mindst en gang i sæsonen. Bambus er desuden et utrolig dejligt materiale, som passer godt ind i ethvert hjem.

Kombiner evt. din bambus bænk med et bambus bord, og lav en hyggelig krog som kan benyttes når venner eller familie kommer på besøg. Bambus giver desuden et friskt look til dit hjem, hvorfor dit hjem vil fremstå meget naturlig da man føler sig i ét med naturen.

Se vores store udvalg af bambusmøbler

Hos havembøbelhuset er vi ikke kun eksperter i bambus bænke, vi tilbyder nemlig også et stort udvalg af andre bambus møbler - både til haven og hjemmet. Et loungesæt i bambus, en bambus stol eller måske et bambus havemøbelsæt. Bambus er et dejligt materiale, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, og så står vi klar med råd og vejledning omkring dine nye havemøbler.

Se vores andre indendørsmøbler i bambus

Se også vores andre havemøbler i bambus