• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Skammel/puff


Skift til teak bænke

Leder du efter en kvalitetsbænk i teak? Måske til at supplere udestuen eller spisebordet, eller måske du leder efter en bænk som en del af dit teak havemøbelsæt? Her på siden finder du både teak bænke til inde- og udendørsbrug. Vores teak bænke danner den perfekte ramme for et skønt hyggeområde, hvor man kan sidde og socialisere. Hos Havemøbelhuset finder du både klassiske teak bænke og de sjove bananformede teak bænke. Vores teak bænke er fremstillet i massiv teaktræ, der stammer fra statsgodkendte plantager i Indonesien. Hos Havemøbelhuset finder du derfor et stort udvalg af flotte, elegante og slidstærke teak bænke. Teak er nemlig både smukt, holdbart og et stærkt materiale, og perfekt til dig, der netop vægter holdbarhed og kvalitet højt.

Teak bænke kontra teak stole

Hvis du vil væk fra det klassiske møbelarrangement med spisebord og stole til, kunne det være en ide at overveje en teak bænk. Her kunne du vælge at beholde den klassiske stil som du kender, men samtidig supplere dit spisebord med en teak bænk. Det giver et dejligt pust til dine indendørsmøbler, og samtidig giver det et rigtigt flot design og udtryk. Du kunne også vælge at placere din teak bænk et helt andet sted i hjemmet, måske i udestuen, og dermed skabe et nyt og dejligt område, hvor man kan slappe af og nyde roen i hjemmet. Du kan med fordel opgradere komforten i din teak bænk, med lammeskind og puder, for at få den optimale oplevelse ud af din teak bænk. Teak træ er kendt for at være i en høj kvalitet, og derfor kan teak bænke fra Havemøbelhuset holde til lidt af hvert. Vi ønsker nemlig kun at levere havemøbler, som du kan have glæde af i mange årtier.

 

Se vores store udvalg af møbler i teak

Hos Havemøbelhuset har vi et kæmpe udvalg af stærke teak bænke. Hos os finder du et væld af forskellige teak bænke i mange spændende designs, og det er dermed helt op til dig at finde de teak bænke som passer til dig og dit hjem. Er du ikke kun på udkig efter teak bænke, har vi også et kæmpe udvalg af andre teak havemøbler, samt andre teak møbler til huset.

Se derfor også alle vores andre havemøbler i teak træ

 

Se også vores indendørsmøblement i teak træ