• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

hvid-/sortmalet møbler


Hvide og sorte havemøbelsæt

Går du med drømmen om et nyt og lækkert hvidt eller sort havemøbelsæt, så er du havnet det rette sted. Hos HaveMøbelHuset.dk finder du nemlig et stort katalog af hvid-/sortmalet havemøbelsæt i kvalitetssikret træ. Her på siden finder du mange forskellige havemøbelsæt som vil pryde enhver have eller terrasse. Havemøbelsættenes elegante farve vil fremstå klassiske og smukke i din have, og du kan desuden let opgradere havemøbelsættet med et par flotte hynder. De sort-/hvidmalet havemøbelsæt findes i mange forskellige størrelser, så uanset om du er på udkig efter et lille sort/-hvidmalet havesæt til altanen, eller det helt store sorte eller hvide havemøbelssæt til terrassen, så kan du finde det her på siden. Havemøbelsættene findes desuden i forskellige former, så som firkantede og runde. Du kan sågar vælge et havemøbelsæt med udtræk, så du kan få ekstra plads rundt omkring det sort-/hvidmalet havebord når du får gæster på besøg. Her kan du også eventuelt supplere med ekstra sorte/hvidmalet havestole eller måske en sort eller hvid havebænk.

Opgrader komforten med sort-/hvidmalet solvogn

Med en sort eller hvid solvogn fra HaveMøbelHuset.dk vil du kunne nyde sommeren på en helt ny og afslappende måde. En solvogn sørger nemlig for ultimativ afslapning, hvor du kan nyde en god bog eller et koldt glas vin. Med en sort-/hvidmalet solvogn kan du bringe den sydlige stemning ind på terrassen, og nyde sommerens solstråler i helt nye behagelige rammer. Hvide solvogne og dækstole blevet utrolig populære i de danske hjem, da de er stilrene, minimalistiske og passer ind i de fleste hjem. Når mange vælger at gå med hvide solvogne og liggestole, skaber de en klasslig og naturlighed i haven. Nogle solvogne fås endda med hjul, så de let kan køres rundt på terrassen.

Pleje af sort-hvidmalet havemøbler

Når du vælger et nyt sort-hvidmalet havemøbel kan det være en god ide at gøre sig nogle overvejelser. Vores hvide og sorte havemøbelsæt er fremstillet af mahognitræ, som kræver en smule vedligeholdelse for at holde sig pænt i længden. Generelt kræver både teak havemøbler og sort-hvidmalet havemøbler vedligeholdelse, men de malede havemøbler er typisk en smule mere udsatte end andre typer havemøbler. De hvid- og sortmalede havemøbelsæt tåler for eksempel ikke frost, og vi anbefaler derfor at du opbevarer dine havemøbler i et tørt og uopvarmet rum i vinterperioden. Det kunne for eksempel være i en kælder, skur eller i en garage. De sort-/hvidmalede havemøbler må dog ikke dækkes til, da træet skal kunne ånde. Hvis havemøbelsættet bliver udsat for frost eller bliver dækket til, risikerer du at malingen sprækker og ødelægger havemøblets smukke udseende. Hvis fugt får lov at trænge ind under den malede træoverflade, vil malingen kunne sprække endnu mere hvilket man ikke er interesseret i.