• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Plaststole


Praktiske plaststole

Plaststole uden polstring er velegnet til mange formål. Plaststolene er ideelle til eksempelvis børnefamilien eller til festarrangementer. Plaststolene kan også bruges i eksempelvis kantinen eller i mødelokalet. Det gode ved plaststole er at de er utrolig robuste overfor eksempelvis spildt kaffe, sodavand mm. Plaststolene har den fordel at de er lette at rengøre med sæbe og en våd eller fugtig klud. Her på siden finder du plaststole som både er komfortable og samtidig med et flot design. Alle vores plaststole er desuden vedligeholdelsesfrie, hvilket betyder du ikke behøver at bekymre dig om den næste olie eller voksbehandling.

Plaststole kan fås i eksklusivt design

En plaststol behøver ikke at være i et neutralt design. Hos os får du muligheden for at vælge plaststole i et stort farveudvalg, så du kan indrette dit hjem så dine nye plaststole passer til den omkringværende indretning. En plaststol er derfor ikke bare en stol, men en mulighed for at få det bedste elementer indenfor praktikalitet, design og komfort. Endnu en fordel ved plaststolene er at de nemt kan benyttes i flere forskellige rum i hjemmet. Plaststolen kan nemt både bruges på kontoret, på børneværelset eller i køkkenet. Dette gør plaststolen til en utrolig alsidig stol, og dermed det oplagte valg hvis man ønsker en multifunktionel stol til hjemmet.

Plaststolene kan nemt stable og pakkes væk

De fleste plaststole har alle den kvalitet at de kan stables. Dette er super praktisk hvis dine plaststole primært skal benyttes til større arrangementer, eller du blot ønsker mere plads i hverdagen. Plaststolen kan dermed let opbevares, og flyttes rundt mellem diverse steder i hjemmet. Plaststolene kan også sagtens tåle at stå ude i et skur, så længe stolene holdes i læ fra regn. Indretning med plaststole er derfor både nemt og praktisk, og samtidig med mulighed for at få knivskarp design og komfort.