• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Teak


Skift til Teak loungestole

Overvejer du at udskifte dine loungestole og er du på udkig efter nye dejlige stole til haven? Så bør du overvej at kigge på loungestole i teaktræ. Teak er en utrolig populær træsort når folk kigger på træhavemøbler da det både er super smukt, yderst holdbart samt slidstærkt, hvilket er væsentligt, når man har havemøbler stående udendørs i haven året rundt. Teak er desuden et meget fornemt materiale, som slet ikke kan sammenlignes med andre kedelige og uholdbare materialer, så hvis du vil have kvalitetsstole til haven, så bør du overveje teak. 

Loungestole i teak holder længere

Teak loungestole er nemlig meget robuste, og kan dermed sagtens holde i mange år. Teak loungestole er nemlig skabt til at kunne holde til lidt af hvert, da træsorten er kendt for at være i høj kvalitet. Teak er derfor også et foretrukket materiale til produktion af både indendørs og udendørs møbler. Når man har med teak at gøre, er vedligehold dog også en vigtig faktor. Selvom teak loungestole, og teak i særdeleshed, er utrolig holdbart, er det en god ide at rense og pleje dine teak loungestole en gang i mellem. Heldigvis kræver vedligeholdelse og behandling af teak loungestole ikke særlig meget møbel pleje. Når du vil pleje dine teak havemøbler, bør du vælge en god olie. Olien skal gerne indeholde fungicid (algedræber) og helst være en klar olie, da farvepigmentering kan misfarve dine teak loungestole. Undgå også gerne at behandle i direkte sollys, da det kan få olien til at hærde for hurtigt. Lad behandlingen stå i ca. 15 minutter i skygge, og tør herefter den overskydende olie af.

Se vores store udvalg af havemøbler i teak 

Hos Havemøbelhuset har vi et kæmpe udvalg af stærke teak loungestole. Hos os finder du et væld af forskellige teak loungestole i mange spændende designs, og det er dermed helt op til dig at finde de teak loungestole som passer til dig og dit hjem. Fælles for vores teak loungestole, er den høje kvalitet som loungestolene produceres i, og som vi hos Havemøbelhuset aldrig går på kompromis med.

 

Se også alle vores andre havemøbler i teak træ

 

Se også vores indendørsmøblement i teak træ