• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Hvad er "nonwood" og hvordan skal det vedligeholdes?.

oprettet d.

Hvad er "nonwood"?.

Mange havemøbelforhandlere sælger møbler som de kalder nonwood eller polywood. Ens for alle disse møbler er, at de er produceret af et kunstmateriale men der kan være meget stor forskel på kvaliteten.

 

HaveMøbelHuset.dk´s nonwood.

Alle borde og stole som vi forhandler hos HaveMøbelHuset.dk er fremstillet 100 % UV-BESKYTTET gemmenfarvet Polypropylen. Polypropylen er støbt hårdt plastmateriale, som er meget vejrbestandigt som gør det kan stå ude hele året rundt.

UV-BESKYTTELSEN gør at polypropylen ikke arbejder i forhold til varme/kulde og ikke bliver afbleget af solen.

 

Hvis man køber ikke UV-beskyttet nonwood, vil man opleve at farven smitter af ved aftøring og at lamellerne buer på varme sommerdage.  Det sker ikke når du handler nonwood hos HaveMøbelHuset.dk (fuld garanti imod dette) 

 

Pleje og rengøring af nonwood.

Som udgangspunkt er der ingen vedligeholdelse af HaveMøbelHuset.dk´s nonwood produkter.  Dog kan man behandle overfladen med et tyndt lag madolie eller linolie blandet op med terpentin ( 1 del olie til 3 dele terpentin). Denne behandling vil gøre nonwood lettere at køre en klud henover, og så tørrer det hurtigere efter regnvejr. Nb. husk at tørre overskyndende olie af ca. 20 min. efter påførsel.

 

Vores UV-BESKYTTET nonwood kan tåle at stå ude hele året rundt uden at tage skade. Mange har dog træer, buske og planter som smider meget snavs her over efteråret og vinter. Derfor anbefalder vi at man dækker det til med en presenning eller polyester cover når sommersæsonen er ovre. På den måde sikre man sig at snavset ikke gro sig fast i nonwooden. Alternativ kan man vaske overfladen af bordet af ca. en gang om månend.

 

Dette skal være opmærksom ved nonwood:

Hvis man stiller glasting, som eksempelvis lanterner, fyrfadsstager, tynde vinglas mm., på nonwood borde en varm dag med en skarp sol, kan de få små brand bobler i overfladen, Det skyldes er tyndt glas kan virke som brændeglas. Brug derfor en dug eller dækkeservietter hvis du stiller glad på bordet varme sommerdage.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar