• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Er du bekymret om levering af dine havemøbler? Læs mere her

Oprettet d.

Levering med Havemøbelhuset

HaveMøbelHuset er en online shop - vi har ikke fysisk butik. Hos HaveMøbelHuset vil vi sikre at du kan bestille havemøbler online uden bekymringer om levering. 

 

Vi tilbyder disse leveringstyper:

 

1. Afhentning på vores lager i 3400 Hillerød - Brødeskovvej 62

Hvis du befinder dig nær Hillerød eller er i nærheden, er du velkommen til at afhente din ordre direkte fra vores lager, uden at betale fragt selvfølgelig. Du får en en mail typisk 1-3 dage efter bestilling om at din ordre er klar til afhetning og derefter kan ALTID afhente den på vores lager på Brødeskovvej 62, 3400 Hillerød - Din/e vare/r er bag den røde skydedør på addressen. Vær opmærksom på at området er videoovervåget. Ring eventuelt for nærmere aftale på: 31 99 99 72.

 

2. GLS Pakkeshop og Hjemmelevering - Leveret til dit dørtrin

  • GLS Pakkeshop: Få din ordre leveret til en GLS Pakkeshop nær dig, hvor du nemt kan afhente.
  • GLS Hjemmelevering: Leveret til din dør - vi anbefaler at du laver en GLS fuldmagt, hvis du vil sikre dig at dine vare bliver leveret når du ikke er hjemme - det kan du gøre her

 

3. Fragtlevering brofaste øer i Danmark samt ikke brofaste øer Danmark.

Til de lidt større leveringer bruger vi egen fragtvogn eller Danske Fragtmænd

  • Fragtlevering (Brofaste øer i Danmark): Forsendelsesomkostninger varierer fra 149 - 499 DKK, afhængigt af vægt og volumen af din ordre.
  • Fragt ikke brofaste ø'er (Ikke-brofaste øer): 699,00 DKK.

 

Landsdækkende Levering - Fra Nord til Syd

Uanset hvor du befinder dig i Danmark, kan vi sikre at dine møbler når dig, uanset hvor du er. Hurtig og Effektiv - Tidsmæssig Ankomst

Vi værdsætter din tid. Vores typiske leveringstid spænder fra 1 til 5 hverdage efter din bestilling er afgivet. Fragten af dine møbler er indstillet til at være hurtig og effektiv.

Hvad Du Skal Vide

  • Har du specifikke leveringsønsker som indbæring? Giv os besked hvor du vil have dine møbler leveret! Yderligere tjenester kan arrangeres mod betaling.

 

  • Hvis du ikke er tilgængelig på adressen, placerer vi dine varer nær fortovet. Husk, at dette vil være på din egen risiko.

 

Din Tilfredshed er Afgørende - Håndtering af Bekymringer

Vi opfordrer dig til at inspicere din levering ved ankomst for eventuelle transportskader. Tidlig rapportering sikrer en mere glidende løsningsproces. Hvis du støder på nogen skader, så tag hurtigt et billede, inden du pakker ud, og send det til os på kundeservice@havemoebelhuset.dk

 

Du er velkommen til at kontakte os for særlige ønsker eller spørgsmål vedrørende din levering. Din tilfredshed er vores prioritet.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar