• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Hvad er PP-plast?

oprettet d.

Hvad er PP-plast?

Polypropylen, eller PP-plast, er en af de mest udbredte plasttyper. PP-plast er en hård og vedligeholdelsesfri plastform, der til daglig indgår i mange forskellige produkter. PP-plast er som udgangspunkt et uigennemsigtigt og hvidligt/farveløst materiale, der dog har muligheden for at blive indfarvet i stort set alle farver. Plasttypen kan modstå høje temperaturer, og er også meget udbredt gundet dets sejhed og styrke. PP-plast har desuden en masse gode kemiske egenskaber, der blandt andet indebærer at materialet er svedtransporterende, super let at vaske og tørre, og ikke mindst er yderst egnet til genanvendelse. Disse gode kvaliteter er med til at gøre PP-plast et kvalitetsplast, og særdeles populært i blandt andet møbel- og tøjindindustrien.

HaveMøbelHusets.dk's PP-plast

Hos HaveMøbelHuset finder du PP-plast i en række forskellige produkter. PP-plast indgår i eksempelvis vores parma stole eller roma stole som desuden alle er 100% UV beskyttet. UV-beskyttelsen kombineret med at PP-plast let modstår høje temperaturer, sikres at dine nye møbler ikke udvides når det er varmt. Alle vores møbler med PP-plast er desuden 100% vedligeholdelsesfrie, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om hvis dine møbler står ude i vind og vejr. Vi anbefaler dog alligevel at sætte dine møbler i læ, når regn og frost bliver aktuelt.

Er PP-plast miljøvenligt?

Råmaterialet polypropylen udskilles, som med al plast, af råolie og benzin. Fra et miljømæssigt perspektiv er PP-plast klart at foretrække, sammenlignet med andre plasttyper. Dette skyldes at PP-plast er nemt at genanvende til nye produkter. Ud fra dette perspektiv er PP-plast altså mere milljøvenligt en andre plastformer.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar