• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Havemøbelhuset har indgået samarbejde med Team Rising Stars!

Oprettet d.

Team Rising Stars er en organisation, der giver handicappede børn og unge muligheden for at dyrke sport sammen i trygge rammer med kompetente trænere på ugentligt basis. Formålet med Team Rising Stars er at få flere børn og unge med et fysisk handicap til at dyrke sport regelmæssigt.

Når du bestiller varer hjem fra havemøbelhuset.dk er du samtidig med til at støtte op om parasport danmarks Team Rising Stars og at få flere børn og unge med et handicap til at dyrke sport.

“Vi har fulgt Rising Stars igennem længere tid og udover at det er et fantastisk idrætstilbud så er det også et sted hvor børn og unge med fysiske handicap får mulighed for at finde glæden og fællesskabet via sporten og det er vi utrolig stolte over at kunne bakke op omkring. Vi forventer et godt og tæt samarbejde mange år ud i fremtiden” - Jesper Møller direktør havemøbelhuset.dk

“Samarbejdet vidner om at vi er lykkedes med at skabe noget unikt og vi er både enormt stolte og glade for at Havemøbelhuset kan se den værdi i projektet som vi hver dag oplever. Konkret betyder samarbejdet at vi får mulighed for at skabe et endnu bedre tilbud og løbende opmærksomhed omkring projektet og det kommer rigtig mange børn og unge til at nyde godt af den kommende tid” - Christoffer Petersen, projektleder Rising Stars.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar