• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 30 dages fortrydelsesret

Velour


Spisestuestol i velour

En spisebordsstol er mere end bare en siddeplads, hvorfor du ikke bør gå på kompromis når du skal vælge nye stol til spisebordet. Med spisebordsstole i velour får et varm og behageligt materiale, som samtidig sikrer komfort og design i særklasse. Velour spisebordsstole er utrolig populære grundet de mange forskellige farver stolene kan fås i, samt det utrolig bløde og behagelige materiale. Med spisestuestole i velour kan du være med til at skabe den perfekte indretning i dit hjem, som helt sikkert ikke vil gå ubemærket hen blandt venner og familie. 

Stole i velour kan bruges overalt i hjemmet

Med en ny stol i velour kan du benytte den overalt i hjemmet. Trænger du måske til en ny kontorstol på kontoret, eller måske det er den perfekte stol til børneværelset. En velourstol er utrolig alsidig og passer ind i ethvert rum i hjemmet. Du kan derfor også vælge at flytte rundt på stolen efter behov, og på den måde give velour spisebordsstolen et større formål. Stolen kan også benyttes i soveværelset, hvor stolen sagtens kan stå alene. Her kan velourstolen fungerer som aflæggerplads til tøj og siddeplads til når strømperne skal på. Grundet det dejlige velour vil stolen altid føles varm og indbydende, selv på en kold vintermorgen.

Velourstole med og uden armlæn

Hos HaveMøbelHuset.dk finder du både velourstole med og uden armlæn. På den måde kan du altid få den komfort som passer præcis til dig og dit behov. Bruger du meget tid i stolen anbefaler vi at du vælger en velour spisebordsstol med armlæn, da du dermed sikrer dig yderligere komfort og gør det lettere at sidde i stolen i længere tid ad gangen. En stol i velour med armlæn kan desuden også benyttes som en hyggestol i stuen, hvor du kan slappe af foran fjernsynet. Ønsker du omvendt en mere dedikeret spisestuestol til spisebordet, vil en velourstol uden armlæn være et oplagt valg. Her er du stadig sikret særdeles god komfort, men du opnår samtidig lidt mere plads omkring bordet da stolene uden armlæn er slankere i designet. Valget om det skal være med eller uden armlæn er meget individuelt, og er helt op til dig hvad der passer bedst.