• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Vedligeholdelsesfrie


Skift til vedligeholdelsesfrie loungesæt

Er du på udkig efter et nyt og stilfuldt loungesæt som ikke kræver noget vedligeholdelse? Hos Havemøbelhuset har vi et stort katalog af vedligeholdelsesfrie loungesæt. Vi har foruden vores vedligeholdelsesfrie loungesæt, desuden et stort udvalg af andre vedligeholdelsesfrie møbler som havestole, sofaset og meget mere. Havemøblerne produceres i gode og slidstærke materialer, som netop derfor ikke kræver nogen vedligeholdelse. Vi tlbyder både flotte stole i polyrattan-flet, borde i nonwood lameller, aluminiumsstel og meget mere. Selvom naturmaterialer som træ kan være både smukke og attraktive, kan havemøbelsæt af disse materialer dog kræve en stor indsats i vedligeholdelsen af materialet.

Spar besværet ved vedligehold

Vedligeholdelsesfrie loungesæt er perfekt til dig som ikke har tiden til at rense og pleje dine havemøbler, men derimod blot ønsker at nyde dine havemøbler fra dag et. Hos Havemøbelhuset hjælper vi med løsninger som er både praktiske og smarte, så du slipper for en masse vedligeholdende arbejde. Du sparer derfor både tid og penge, og undgår for eksempel at skulle oliebehandle dine nye havemøbelsæt.

Hos Havemøbelhuset synes vi blot du skal læne dig tilbage og nyde en afslappende sommer på terrassen, i haven eller hvor du ellers måtte have brug for et vedligeholdelsesfrit loungesæt.

Se vores store udvalg af havemøbler

Selvom, at du muligvis kun er på udkig efter et loungesæt til terrassen eller haven, anbefaler vi alligevel at pifte dit vedligeholdelsesfrie loungesæt op med nogle hynder for ekstra dejlig komfort, samt evt. en parasol for at dæmpe for solstrålerne i middagsheden. Har du spørgsmål eller ønsker afklaring omkring valg af havemøbler, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, og så står vi klar med råd og vejledning.

 

Se også alle vores andre vedligeholdelsesfrie havemøbler