• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Teak


Skift til Teak solvogne

Når sommeren nærmer sig, er det med at nyde sommersolen og det dejlige varme vejr. Hos Havemøbelhuset finder du derfor et stort sortiment af teak solvogne, som bare gør sommeren en tand mere behagelig. Teak solvogne fra Havemøbelhuset er robuste, og kan derfor holde til det meste. Solvognene har hjul i den ene ende, så de nemt kan vendes og trilles med, og kan derfor nemt flyttes til de områder som ønskes. Solvognenes mobilitet er en dejlig fordel, som de fleste drager stor glæde af i løbet af sommeren. De fleste teak solvogne kommer desuden med en ryg, der let kan vippes op og ned, samt en bakke, hvor man kan opbevare sin solcreme og lidt forplejning på. Desuden er teak et meget slidstærkt materiale, som holder i mange år ved den rette vedligeholdelse. Med en ny teak solvogn er du altså sikret optimal og luksuriøs komfort, samt den bedste kvalitet man kunne ønske sig.

Vedligeholdelse af teak solvogne

Uanset hvilken solvogn du har i tankerne, så er der garanti for mange afslappende stunder i din nye teak solgvogn. Vælger du en solvogn i teak, skal du dog være opmærksom på, at teak er et naturligt materiale. Det betyder, at du skal passe godt på dine møbler i teak, hvis du ønsker, at de holder i mange år. Tag derfor helst dine teak solvogne ind i et skur i vinterhalvåret, eller dæk dem til med et havemøbelovertræk. Når du finder dine solvogne frem efter vintersæsonen, kan du med fordel behandle dem med teak olie, så de kommer til at fremstå splinternye. Ønsker du derimod at spare nogle timer ved vedligehold, kan du naturligvis også finde vedligeholdelsesfrie solvogne her på siden.

Skab en hyggekrog med teak havemøbler

Teak solvogne er luksus i haven og på terrassen, og lægger op til optimal afslapning og nydelse. Da solvogne er lidt større typer af havemøbler, kan det være en god ide at dele sin have, eller sin terrasse op i zoner, så havens samlede udtryk ikke fremstår rodet. Solvogne passer nemlig perfekt til en hyggekrog i haven, hvor der er ro til at hvile sig, drikke et dejlig glas vin og læse bøger. Det kan desuden være en god ide at integrere en parasol i hyggekrogen, så der altid er mulighed for at komme i skyggen. Ønsker du optimal komfort på din solvogn eller liggestol, er det derudover en god ide at købe et par gode og bløde hynder.

Hos Havemøbelhuset har vi desuden et kæmpe udvalg af andre dejlige teak havemøbler. Her kunne et dejligt teak havebord, eller et par teak havestole passe dejligt sammen med din teak solvogn, for at skabe den perfekte ramme for en dejlig hyggekrog i haven. Fælles for vores teak havembøbler, er den høje kvalitet som havemøblerne produceres i, og som vi hos Havemøbelhuset aldrig går på kompromis med.

 

Se også alle vores andre havemøbler i teak træ

 

Se også vores indendørsmøblement i teak træ