• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Trustpilot

Bambus


Skift til en ny bambus sofa

En ny bambus sofa er den perfekte måde at få den afslappende stemning udenfor. En bambus sofa er til dig som ønsker at bringe naturen helt op på terassen. Her på siden finder du et stort udvalg af bambusmøbler, både til indenddørs og udendørs brug. Bambus er desuden et af de mest bæredygtige materialer i verden, og nogle steder kan bambusplanten vokse helt op til en meter om dagen. Du kan altså derfor købe en bambus sofa med god samvittighed, og samtidig få et rigtigt dejligt naturligt look til enten haven, udestuen eller noget helt tredje. Bambus er foruden at være utrolig miljøvenligt, også et meget stærkt og holdbart materiale. Det er dog stadig vigtigt at tage godt hånd om bambusmøblerne, og gerne vaske og pleje dem mindst en gang i sæsonen. Bambus er desuden et utrolig dejligt materiale, som passer godt ind i ethvert hjem. Bambus giver nemlig et friskt look til din have, hvorfor din have vil fremstå meget naturlig da man føler sig i ét med naturen.

Opgrader med hynder og parasoller

Ønsker at skabe en dejlig krog i haven eller på terassen, kan du passende opgradere din bambus sofa med dejlige hynder

Desuden ville det være en god ide at integrere en parasol ind i dit sofaområde, så man har mulighed for søge i læ fra solen når den står stærkest i løbet af middagstimerne. På denne måde får man skabt et dejligt område i haven, hvor man kan nyde en god bog eller en hyggelig samtale med venner og familie.

Se vores store udvalg af bambusmøbler

Hos havembøbelhuset er vi ikke kun eksperter i bambus sofa'er, vi tilbyder nemlig også et stort udvalg af andre bambus havemøbler. En bambus bænk, en bambus stol eller måske et bambus havemøbelsæt. Bambus er et dejligt materiale, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, og så står vi klar med råd og vejledning omkring dine nye havemøbler.

 

Se vores andre havemøbler i bambus

 

Se også vores indendørsmøblement i bambus