• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Hyndebokse


Hyndebokse

Når det kommer til opbevaring af dine hynder, er det selvfølgelig en rigtig god ide at beskytte dine hynder mod påvirkning fra vind og vejr. Løsningen er en hyndeboks. Hos Havemøbelhuset finder du et stort udvalg af praktiske hyndebokse, som du kan have til at stå på altanen, terrassen eller i sommerhuset. Hyndeboksene er det perfekte sted at opbevare dine sæde- og solvongshynder, når havemøblerne ikke er i brug. Hyndeboksene indgår som et naturligt, funktionelt og dekorativt element i den samlede indretning. Hyndeboksene fås i forskellige materialer, nemlig i vejrbestandigt Rattan-plast, i smart Non-wood, plastik samt de meget populære teak hyndebokse.  Alle materialer er vejrbestandige og kræver ingen eller næsten ingen vedligeholdelse. Hyndeboksene kan i øvrigt også med fordel anvendes til opbevaring af andet end hynder - eksempelvis legetøj, dekorative ting til haven og meget mere.

Hvilken hyndeboks skal jeg vælge?

Går du og overvejer at investere i en ny hyndeboks, men ikke er helt sikker på hvilken du skal vælge? Når det kommer til valg af hyndeboks er der nogle overvejelser du bør gennemgå inden du belsutter dig. 

  • Størrelse
  • Placering
  • Materiale

Disse tre overvejelser er vigtige, da det er afgørende at du har plads til den hyndeboks du vælger. Skal hyndeboksen stå på altanen, kunne en mindre hyndeboks i vedligeholdelsesfrie materialer være en oplagt mulighed, da man ofte ikke har mange muligheder for at flytte rundt på møblerne på altanen. Har du derimod en større terrasse, kunne en elegant teak hyndeboks være en mulighed. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på rette kurs.

Se vores store udvalg af hyndebokse

Hos Havemøbelhuset har vi hyndebokse i mange forskellige prisklasser, og vi har selvfølgelig også gode hyndebokse tilbud, så du kan finde lige netop den hyndeboks, der passer til dig og dine behov. Hvis det ikke blot var en hyndeboks du var på udkig efter, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af havemøbler helt generelt. Måske du mangler et par nye hynder til dine havestole, eller et nyt spisebord til terrassen. Hvad end du står og mangler, kan det findes her på siden.