• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Malede træhavemøbler

oprettet d.

Sort hvidmalet havemøbler

Skal dit hjem emme af romatik og idyl? Sort hvidmalet havemøbler er med til at give et klassisk og elegant look til dit hjem. De sort hvidmalet havemøbler er desuden behandlet med finesse og stor omhyggelighed, hvorfor havemøblerne er af ypperste kvalitet.

Maling og behandling af havemøblerne

Grunding er vigtigt! Alle vores sort hvidmalet havemøbler har først været igennem en specialudviklet grundingsproces og er derefter blevet PU malet 3 gange. Grunding er forarbejdet som udføres når man ønsker et særdeles flot og holdbart resultat. Grunding er nemlig med til at påvirke sugeevne, vedhæftning, dækkeevne og rækkevidde. Med grunding sikres at overfladen ser ensartet ud, og er klar til den afgørende PU maling.

Efter grundingen males de sort hvidmalet havemøbler med PU maling særligt designet til træ. PU malingen giver en særlig stærk og glansfuld overflade på havemøblerne. Denne behandling gentages 3 gange, hvilket sikrer at træet tåler flere slag og tryk, og desuden er lettere at rengøre end almindelig maling. PU maling er desuden polyurentanforstærket og indeholder tværbindende acryl. Dette sikrer igen en ensartet og hård overflade.

Træmaterialer der benyttes:

Det træ som de sort hvidmalet havemøbler er fremstillet i, er mahogni, som desuden er super let at male på. Mahogni er en ædel træsort, som fra naturens side har et højt indhold af salt og olie. Disse kvaliteter er med til at gøre træet modstandsdygtigt over for det til tider utilregnelige danske vejr.

OBS:

Når sættet er helt nyt kan der komme olie ud af skruehuller og samlinger. Dette skal blot tørres af med en klud, og det kommer derefter ikke igen.

Vedligeholdelse:

Ved almindelig rengøring kan møblerne blot renses med sæbevand og en blød klud.

Da de Sort/Hvidmalede havemøbler er stærkt behandlet, kan du sagtens beholde dem i mange år, hvis du passer godt på dem.

Havemøblerne kan godt tåle frost, men de er ikke glade for vand. Undgå så vidt muligt at lade dem stå på den bare jord eller græsplæne for længe af gangen, idet fugten har mulighed for at trænge op i bordbenene fra jorden eller lignende. Stil evt. dine havemøbler på en flise eller på en terrasse.

Der er garanti imod krakelering, men det kræver, at havemøblerne står tørt, når de er udsat for frost. Vælger man eksempelvis at lægge et cover hen over havemøblet skal man sikre sig at luft kan cirkulere rundt inden under coveret, så kondensvand hindres i at dannes.

Opbevares møblerne forkert om vinteren, så bortfalder garantien imod krakelering af malingen.

Hvis du en dag synes at dine havemøbler er blevet en smule slidte, så kan du altid give dem en omgang med sandpapir og en god omgang træmaling. Herefter er de så gode som nye.

Held og lykke med dine nye Sort/hvidmalede havemøbler!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar