• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Kæmpe udvalg af Lammeskind.

oprettet d.

Lammeskind

Lammeskind er et fantastisk tilbehør til din bolig, hvad end det er til indemøblerne eller havemøblerne i haven. Lammeskindet findes i både ægte (fra New Zealand) og imiterede udgaver, som begge passer til enhver situation og rum.

Fælles for alle lammeskind er, at de er utroligt bløde og behagelige. Lammeskindet tilfører desuden boligen en hyggelig atmosfære i samtlige rum, og kan kombineres med alle slags møbler, som for eksempelvis stole og puffer. Hos Havemøbelhuset finder du et hav af forskellige typer af både ægte og imiteret lammeskind, i forskellige størrelser og farver.

Ægte lammeskind

Ægte lammeskind til dig der søger et unikt naturprodukt, der både er bæredygtigt, komfortabelt og utroligt alsidig i hvordan det kan benyttes. Fordelen ved et ægte lammeskind er, at det er varmt og samtidig varmeregulerende, hvilket vil sige at lammeskindet hjælper med at holde kroppen i en behagelig temperatur.

Imiterede/akryl lammeskind

Et imiteret lammeskind er et billigere alternativ, hvis du ikke ønsker at investere i et ægte lammeskind. De imiterede lammeskind har ofte den fordel, at de findes i en masse flotte farver, som kan pryde indretningen på dine inde såvel som udemøbler.

Hvordan skal jeg indrette med lammeskind?

Den bedste kvalitet ved lammeskindet, er at det kan benyttes i enhver situation. Prøv eksempelvis at lægge et lækkert lammeskind på dine havestole, og mærk hvordan det bløde lammeskind hjælper med at holde dig varm når aftenen bliver lang.

Du kan også passende friske stuen op med nogle farverige lammeskind, som kan give et lækkert personligt touch i dit hjem. Lammeskindet er også utrolig lækkert på en opredt seng, på en puf eller på den flotte havebænk. Hvor end du vælger at benytte dit lammeskind vil du helst sikkert kunne mærke en hvordan det bløde og varme lammeskind opgradere komforten og designet i din have og hjem.

Vedligeholdelse af lammeskind

Den bedste måde at vedligeholde og rense et lammeskind, er ved at ryste og støvsuge det et par gange om måneden. Lammeskindet tåler ikke maskinvask, da det risikerer at ødelægger lammeskindet.

Du kan derimod forsigtigt håndvaske skindet med vand, og efterfølgende lufttørre lammeskindet. På den måde undgår du at din lammeskind bliver krøllet og stift. Hvis dit lammeskind begynder at fnulrer, kan det være en god ide at børste skindet med en kæledyrsbørste, eller køre en fnug rulle hen over det. Eventuelle pletter bør fjernes med uldgodkendt tørskum.

VIGTIGT! Husk at dit lammeskind ikke kan tåle frost eller at blive opbevaret ude. Tag derfor dit lammeskind med ind om aftenen, og dit lammeskind vil fremstå nydelig mange år ud i fremtiden.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar