• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Silver & Gold Teak

oprettet d.

Vi fører 2 typer af Indonesisk plantage teaktræ.

Når det kommer til valg af udendørsmøbler, er teaktræ et af de mest populære valg på grund af dets holdbarhed og naturlige skønhed. Hos os fører vi to typer af indonesisk plantage teaktræ: Silver Teak og Gold Teak. Begge typer er fremragende til udendørs brug, men de har hver deres unikke egenskaber og æstetiske kvaliteter.


Silver teak

Silver Teak er kendt for sin lyse, flammende farve, der giver et frisk og moderne udseende til dine udendørs møbler. Dette træ er hurtigt dyrket plantage teak, hvilket betyder, at træerne kun er 8-12 år gamle, når de fældes. Den korte vækstperiode resulterer i træ med lavere naturligt olieindhold, hvilket giver Silver Teak dens karakteristiske lyse farve. Denne type teak er ideel til dem, der ønsker en lysere og mere neutral tone i deres udendørsindretning.

Gold teak

Gold Teak skiller sig ud med sin rige, gyldenbrune farve, der udstråler varme og elegance. Dette træ er langsomt dyrket plantage teak, og kun kernestammen anvendes til fremstilling af møblerne. Det betyder, at Gold Teak indeholder en højere mængde naturlige olier, hvilket giver træet dets gyldne glød og gør det ekstra modstandsdygtigt over for vejr og vind. Gold Teak er det perfekte valg for dem, der søger en klassisk og tidløs æstetik.

Holdbarhed og Vedligeholdelse

Uanset om du vælger Silver Teak eller Gold Teak, er begge typer af teaktræ velegnede til det danske sommervejr. Teaktræets naturlige egenskaber gør det ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for fugt og skadedyr, hvilket gør det ideelt til udendørs brug.

For at bevare træets skønhed og forlænge dets levetid anbefales det at oliere møblerne regelmæssigt. Dette hjælper med at bevare farven og beskytte træet mod vejrets påvirkninger. Alternativt kan du lade møblerne stå ubehandlet, hvilket vil resultere i en smuk sølvgrå patina over tid.

Rengøring og Pleje

Rengøring af dine teakmøbler er vigtigt for at holde dem i topform. Fjernelse af snavs og organisk materiale fra træer og buske kan forhindre misfarvning og skader. En simpel rengøring med sæbevand og en blød børste er ofte nok til at holde møblerne rene og pæne.

 

       Silver teak                                       Gold teak                

        

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar