• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Hynder

oprettet d.

Komfort, afslapning og design

Med en ny hynde kan både sikre komfort i særklasse, men du kan også være med til at designe og pynte dine havestole og havemøbler. Hos HaveMøbelHuset finder du nemlig hynder i et hav af forskellige farver og mønstre, så du altid kan sammensætte præcis den farvekombination du ønsker. Med et par nye og elegante havehynder vil dine havemøbler fremstå nye og attraktive, og give terrassen eller altanen et helt nyt liv. Med en spritny hynde kan du desuden give dine gamle teak havestole et fornyet pust, og du ville kunne nyde sommeren på en helt anderledes behagelig måde. Et par hynder fra havemøbelhuset sikrer nemlig at du kan sidde i dine havestole hele aften, uden at føle trang til at skulle skifte position eller rejse sig op. Vores hynder er desuden skabt til at blive brugt i mange timer i streg, uden at falme hen, så du kan sidde behageligt mange somre i streg. Når sommeren er over os, findes der nemlig intet bedre end at kunne nye solen i et komfortabel solseng, havestol eller loungestol, med en komfortabel og behagelig hynde.

Vælg den rette hynde

Der findes nemlig et hav af forskellige hynder, som hver især har forskellige kvaliteter, fordele og ulemper. Hos HaveMøbelHuset kan du finde hynder til både havestole, havebænke, solsenge, loungestole og liggestole. Det vil sige at uasnet hvilken slags hynde du leder efter, kan du finde den her på siden. Når du overvejer at invistere i en ny hynde, er det dog vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om følgende faktorer:

  • Hvilken slags møbel skal hynden passe til 
  • Hvilken farve skal hynde være
  • Hvilket materiale

Hvis du leder efter en hynde til din nye vedligeholdelsesfrie havestol, kan det både være en sædehynde, men det kan også være sæde/ryg hynde du er interesseret i. Er din havestol en foldestol, kan det være en hynde der der specialdesignet til netop denne type havestol. Det er derfor vigtigt at overveje præcis hvilken type hynde der passer til dit havemøbel. Er du i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 

Når du har valgt den rette type hynde, kan du gå igang med at vælge den rette farve. Er du eksempelvis interesseret i sorte hynder, er det værd at overveje at de godt kan gå hen og blive meget varme i solen, hvorimod de hvide hynder måske kan være lidt for sarte til dig med børn i familien. Hynderne findes også i et stort farvekatalog, så du kan sammensætte præcis det design der passer til din have.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at overveje hvilken materiale din havehynde skal være fremstillet i. Vores hynder er primært fremstillet i polyester, da polyester ikke optager vand. Det er derfor ideelt hvis du glemmer hynden ude i regnen. Dralon er også et populært materiale, da det er utrolig slidstærkt og ikke falmer hen ved brug. Uanset hvilken materiale du måtte ønske, er alle vores hynder super komfortable og særdeldes slidstærke. Du er derfor garanteret en hynde i skarp kvalitet.

Sådan rengør du dine hynder

Hvis du ønsker at vaske din havehynder kan det sagtens lade sig gøre. Det er lidt forskelligt fra hynde til hynde om de kan maskinvaskes, eller de skal vaskes i hånden. Langt de fleste af vores hynder kan vaskes ved 30 grader, mens nogle skal vaskes i hånden med vand og sæbe. Det er vigtigt ikke at maskinvaske hynder der ikke kan tåle det, da det kan ødelægge både farven af hynden, samt hyndens tekstur.

Rensning af hynder i hånden

Hvis der ikke er angivet rengøringsinstruktioner, klarer de fleste hynder sig med en rengøringsoplsøning på 1 tsk. mild opvaskesæbe og 1 halv liter varmt vand. Anbring herefter opløsningen i en sprøjteflaske, og sprøjt forsigtig på begge sider af hynden. Prøv så godt muligt at kom ind i alle riller og sprækker af hynden for at opnå det bedste resultat. Lad herefter opløsningen sidde i ca. 15 minutter, men lad den ikke tørre helt. Sprøjt nu opløsningen med en haveslange, for at få fjernet alt sæbe og snavs. Lad herefter hynderne tørre ordenligt, inden dine hynder igen er klar til brug.

Rensning af hynder i vaskemaskine

De hynder der har aftageligt betræk, er maskinvask en nem måde at vaske sine hynder på. Sørg for at læse alle instruktioner igennem, for at sikre det bedste resultat. Inden vasken er det en god ide at ryste alle hynderne, for at få frigjort så meget støv og snavs som muligt. Efter vasken skal betrækket lufttøres, og det kan desuden være en god ide at strække hyndebetrækket tilbage i form. Afhængig af instruktion kan du nu placere betrækket tilbage på selve hynden, og din hynde er så god som ny.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar