• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Vedligeholdelse af natur- og grundmalede produkter fra plus

Oprettet d.

Efterbehandling - husk at male og vedligeholde naturmaterialer (træ).

For at øge levetiden på dine naturmøbler anbefaler vi at du maler dine produkter årligt. Til plus-produkterne anbefaler vi at bruge PLUS-lasurfarver se dem her, som kommer i de samme farver som plus-sortimentet. 

Efterbehandling og vedligeholdelse af grundmalede træprodukter

Alle produkter fra plus som er malet er kun grundmalet med et vandigt træbeskyttelsesmiddel. Malingens grundbehandling indeholder stoffer der modarbejder skimmel. Dine møbler er derfor godt klædt på mod vind og vejr. 

Husk at rengør dine malede overflader jævnligt for at fjerne sporer og næringstoffer fra overfladen. Du øger levetiden på produktet og modarbejder skimmel og alger. Produkternes placering i forhold til vind og vejr er væsenligt ift overfladens holdbarhed. 

Ligegyldigt om produktet er nyt eller er nedslidt anbefaler vi at du bruger plus colour (se den her) til at efterbahandle produktet. Rengør overfladen med vand og vent til produktet er helt tørt med at male. Find den farve der minder mest om produktets grundmaling.

Inden og imens du behandler træet skal det være rent og tørt. Hvis produktet er helt nyt er det letteste at behandle det straks efter montering. Hvis produktet med tiden er blevet mørkt eller har fået en patina grå farve, skal du rense det med trærens inden det efterbehandles. .

Som udgangspunkt er de fleste plus produkter grundmalede, men det er dit ansvar at efterbehandle produktet, for at øge levetiden. Alle plus naturprodukter skal efterbehandles hvis du vil øge levetiden på dine møbler.

Dette kan forekomme ved plus - trækprodukter: 

Sprækker og revner: 

Vind og vejr har stor inflydelse ift hvordan træet arbejder. Af den grund kan der forekommer revner eller sprækker i dit produkt - Det kommer dog slet ikke til at påvirke selve strukturen i dit produkt og ja i nogle tilfælde kan revnen trække sig sammen igen efter tid.

Harpiks:

Afhængig af hvilken træsort dit produkt er fremstillet i vil der det med tiden udskille harpiks. Det er helt normalt og skader på ingen måde træet eller produktets levetid. Hvis du vil af med det kan du forsigtigt skrabe det væk, eller tage lidt terpentin på en klud og tørre træet af med den.

Grønlige pletter: 

Til de trykimprægnerede produkter kan det i nogen tilfælde komme et grønligt skær ved knaster. Dog vil det bliver mindre synligt og ofte forsvinde helt ved solens stråler. Det grønne kommer fra kobberindholdet i trykimprægneringen. 


Kommentar(er) 1

  • Amjad Ali
    Amjad Ali https://www.excel-accounting-budget-analysis.com

    A tool which is well worth specify is https://www.excel-accounting-budget-analysis.comas it has the capability to bookkeeping for all primary bookkeeping capacities. You’ll too keep in mind because it is able to execute all budgetary research within the change getting month to month report seeing of stability sheet, pay clarification and cash flow articulation. Moreover deliver association in exceed expectancies budgeting for companies for modern and destiny 12 months as well.

    Svar

Skriv din kommentar