• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Hvad er Polyrattan og hvordan skal det vedligeholdes?

oprettet d.

Foråret er kommet - sådan klargør du dine polyrattan havemølber!

Nu hvor foråret er over os er det oplagt mulighed at få renset, og klargjort dine polyrattan havemøbler. Dermed vil dine havemøbler nemlig fremstå rene og indbydenden til når selve sommeren for alvor træder ind. 

Det første der skal gøres med dine polyrattan havemøbler, er at de skal renses med en klud, vand og sæbe. Dette tager det værste snavs, og forbedereder dine møbler til næste step i processen.

Når den indledende resning er overstået, kan polyrattan havemøblet sprayes med cavo polywash, som igen renser dit havemøbel for snavs samt beskytter mod solens stråler. Lad væsken virker i ca. 10 minutter, inden overfladen herefter skrubbes grundigt og skylles efter med rent vand.

Efter rensingen aftøres dit polyrattan havemøbel med en ren og tør klud, og lader havemøblet tørre. Dit polyrattan havemøbel er nu så godt som nyt. 

Ønsker du helt nye polyrattan havemøbler er det også en mulighed. Måske dine nuværende møbler er for nedslidte eller gået i stykker, eller måske du blot trænger til nye og friske havemøbler på terrassen. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af forskellige polyrattan havemøbler, lige fra havestole, solvogne og meget mere. Tag et kig på vores rattan produkter her.

Tips og tricks til den forsatte vedligeholdelse

  • Vi anbefaler at havemøblet sprayes med polywash eller demineraliseret vand samt tørres af med en klud med jævne mellemrum
  • Havemøblerne kan med fordel placeres under halvtag, i garage eller skur for at passe ekstra godt på havemøblet
  • Vinteropbevares i et tørt og gerne ventileret rum

Hvad er "Polyrattan"?

Polyrattan består af to sammensatte ord. Poly og rattan. Rattan er en græsart, som anvendes til blandt andet møbelfremstilling. Poly refererer til plast. Polyrattan er en kunstig erstatning til rattan. 

HaveMøbelHuset.dk´s Polyrattan.

Alle polyrattan havemøbler hos HaveMøbelHuset.dk er fremstillet 100% UV-beskyttet Polyrattan. UV-beskyttelsen gør at møblerne ikke reagerer på om det er koldt eller varmt. Det betyder at vores havemøblers polyrattan-flet ikke udvides på de varme dage. 

Polyrattan kan holde til at stå ude hele året rundt. Så du skal ikke bekymre dig, hvis vejret er dårligt og du har glemt at stille møblerne under halvtag.

Hvis man køber polyrattan, som ikke er UV-beskyttet, vil man opleve at fletten udvider sig når det bliver varmt.  Det sker ikke når du handler nonwood hos HaveMøbelHuset.dk (fuld garanti imod dette) 

Pleje og rengøring af Polyrattan.

Hvis dine polyrattan møbler er blevet snavset, kan du rengøre/skrubbe med sæbevand, klud og eller blød børste. Derefter kan du bruge haveslangen, for at fjerne alt sæben. Undgå skrabende eller slibende børster, da det kan ridse fletten.

Vores UV-beskyttet Polyrattan tåler at stå ude året rundt ligegyldigt vejr og er som udgangspunkt vedligeholdelsesfrit. Mange har dog træer, buske og planter som smider meget snavs over efteråret og vinteren. Derfor anbefaler vi at trække et cover/overtræk/presenning over havemøblerne i vinterhalvåret, for at holde det tørt og undgå at snavset gror fast. Alternativt kan man vaske havemøblerne en gang i måneden. 

Dette skal være opmærksom ved Polyrattan:

Pas på med skarpe kanter eller generelt skarpe ting i nærheden af fletten. Det samme gælder slibende og skrabende overflade, det kan give ridser. 

Polyrattan møbler holder sit udseende og farve bedre end andre havemøbel materialer og er generelt set et robust materiale, som tåler det meste.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar