• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Møbler i huset


Indret dit hjem med kvalitets møbler 

Om du netop er flyttet og er ved at starte et nyt kapitel, eller du blot er på jagt efter lidt fornyelse i dit hjem, så er du havnet det helt rette sted. Det kan gøre den helt store forskel at vælge de rette møbler til sit hjem, så man kommer til at føle sig tryg og tilpas der hvor man skal bo. Man skal have hjertet med når man vælger nye møbler til sit hjem, og derfor har vi sørget for et stort udvalg af stole, spiseborde, tæpper, puder og meget mere. På den måde kan du nemlig skabe præcis det hjem som du drømmer om.

Spisestuen - hjemmets hjerte

For mange er køkkenet og spisestue et centralt omdrejningspunkt i hjemmet. Spisestuen er hvor hele familien samles til madlavning, lektiehjælp, samtaler og ikke mindst hygge. Spisestuen er desuden typisk her hvor gæster samles, og fester og andre begivenheder udspiller sig. Spisestuen er altså et vigtigt organ i hjemmet, og det er derfor vigtigt at overveje hvilke møbler du anskaffer dig dertil. Et helt centralt møbel i spisestuen, er spisebordet. Her på siden finder du spiseborde i forskellige former, farver og materialer så du kan finde et der passer til din smag. Måske du ofte har gæster på besøg og derfor har brug for et spisebord med tillægsplade, eller måske du har små børn og derimod har brug for et spisebord i robuste og vedligeholdelsesfrie materialer. 

Afslapning og velvære i stuen

Et andet rum hvor vi ofte befinder os i er stuen. Stuen er hvor vi kan slå benene op efter en lang dag, nyde en god bog eller en hyggelig samtale med familie og venner. En god sofa er et ‘must’ i enhver stue. Her kan hele familien mødes i bløde og komfortable rammer. Desuden er sofaen ofte omdrejningspunktet i stuen, hvorfor den typisk er med til at bestemme stilen og indretningen i stuen. Det er derfor vigtigt at vælge en sofa som passer til din smag, da sofaen ofte vil være et dominerende møbel i stuen. Et andet oplagt valg til dig der sætter pris på afslappende aftener enten alene eller med dem du holder af, er en hyggestol. Hvis du foretrækker at sidde lidt mere oprejst, er hyggestolen ideel til eksempelvis at læse, strikke eller lignende. Ønsker du mere komfort kan du altid supplere med en puf eller en rygpude.

Tilbehør til hjemmet

Her på siden finder du ikke kun større indendørs møbler som sofaer, stole, borde med mere, du kan også finde alverdens tilbehør som du måtte have brug for. Leder du eksempelvis efter et nyt gulvtæppe, en vasketøjskurv, skabe eller garderobestativ, så kan du finde det hos os. Har du spørgsmål eller brug for hjælp sidder vi altid klar til at hjælpe. Send os en mail eller giv os et kald.