• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Parasoller og tilbehør


Parasoller, Markiser & Pavilloner

Når sommerstrålerne begynder at titte frem om sommeren, kan det nogen gange være nødvendigt at trække sig lidt ud af solen. Derfor er det super praktisk at have en parasol eller markise til at skygge for dine havemøbler, så du stadig kan nyde det gode vejr udenfor. Det ville nemlig være ærgerligt at være henvist til stuen hvis huden skal hvile sig. Med en parasol undgår du denne problemstilling, og du kan forblive i det gode vejr, men under skygge fra en parasol. Ønsker du ikke skygge længere kan du nemt og hurtigt folde parasollen ned igen, og solens stråler rammer atter terrassen.

Stort udvalg af parasoller

Vi forhandler parasoller og parasolfødder, der er nemme at montere og sætte op. Vi synes nemlig det skal være let og simpelt at slå parasollen op og ned, så man hurtigt kan få skygge eller omvendt. Vores haveudstyr gør dermed sommeren behagelig og rar, og indbyder til lange dage udenfor i velindrettede omgivelser. Parasoller og markedsparasoller har været populære valg i årtier, og de findes i et hav af farver, former og materialer. Du kan derfor finde præcis den parasol som passer til din terrasse eller altan. De små parasoller er lette at gemme af vejen eller tage med på stranden, og de store er gode til at sikre skygge til hele havebordet. Mange af parasoller er desuden udstyret med et knæk, så parasollen let kan tiltes når solen begynder at stå lavt på himlen. En anden populær parasoltype er hængeparasollen. Hængeparasollen er smart i det den kan stå ved siden af eksempelvis et havebord, og så skygge henover. Her på siden kan du se nærmere på vores udvalg af parasoller samt flotte parasolfødder i eksempelvis sort og grå granit.

Vælg den rette parasolfod

Når man taler parasoller, må man ikke glemme parasolfoden. En god parasolfod er nemlig et ‘must’, for at få det meste ud af din parasol. Parasolfødderne findes i forskellige former, vægte og materialer, så du også her har mulighed for at vælge en parasolfod der passer til din terrasse. De tunge parasolfødder er ideelle til at sikre at din parasol ikke blæser væk i hård blæst, omvendt er de mindre parasolfødder gode til altanen eller de mindre parasoller. Desuden er mange af parasolfødderne monteret med hjul, så selv de tungeste parasolfødder let kan transporteres rundt på terrassen.