• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Sort-/hvidmalet


Skift til Sort-/hvide borde

Bordet er stedet, hvor vi alle samles. Uafhængigt om bordet står i hjemmet, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted, er bordet et sted for samvær og social mødested. Bordet er derfor også en stor del af indretningen i et hjem, og forskellige typer af borde bidrager hver især med noget særligt. Hos Havemøbelhuset har vi et stort udvalg af sort-/hvide borde, som hver især bidrager med sin charme. De hvide borde bidrager med en dejlig romantik til boligens rum, som samtidigt giver et let og elegant look. De sorte borde har typisk et mere traditionelt design, og fremstår utroligt flot i hjemmet. 

Mange funktioner med sort-/hvidmalet borde

Funktionerne for et sort-/hvidmalet bord er mange og veksler måske fra hverdag til weekend, fra år til år eller fra generation til generation. Nutidens store samtalekøkkener kalder på det rustikke langbord, ligesom udestuen er blevet et ekstra spisested med behov for et spisebord. Vi lever som familie meget af livet omkring bordet, hvorfor det kan være en god ide at tænke på, hvad I bruger jeres til, inden I vælger. Der skal ikke bare være plads til alle, der skal være plads til det hele.
Hvis I er en familie, der får mange gæster på besøg vil et sort-/hvidmalet bord med ekstra plader være en fordel for jer, så I har plads til alle. Bor du derimod i en mindre bolig, vil et mindre rundt sort-/hvidmalet bord ikke blot være praktisk, men vil også inkludere alle, der sidder rundt om bordet.
Rundt om bordet skal du finde dig nogle komfortable stole, som matcher med din smag. Her kunne et par matchende sort-/hvidemalet stole være en oplagt mulighed.

Se vores store udvalg af Sort-/hvidmalet havemøbler 

Hos Havebøbelhuset finder du et stort udvalg af sort-/hvidmalet møbler borde. De sort-/hvidmalet borde tilføjer et dejligt og frisk look til din stue eller køkken. Vores sort-/hvidmalet borde er udvalgt med komfort og design i baghovedet, hvorfor du derfor finder borde i mange forskellige udseender samt materialer her på hjemmesiden. Foruden vores dejlige sort-/hvidmalet borde, tilbyder vi også mange andre havemøbler i sort/hvid. De sort-/hvide havemøbler fås i alle varianter, både i store og små, firkantede og runde. Det er altså helt op til dig hvad det er du lige står og mangler. Havemøbelhuset står altid klar med råd og vejledning, og er altid klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige havemøbelsæt.

 

Se derfor også alle vores andre havemøbler i sort-/hvidmalet

 

Se desuden vores indendørsmøblement i sort-/hvidmalet