• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret
UDSALG - Spar 50 % på udvalgte produkter, Brug koden "SPAR50", produkter der er omfattet af kampagnen, er markeret med Spar 50 %

HYNDER OG TILBEHØR


Hynder

Her på siden finder du et kæmpe sortiment af flotte hynder, i et hav af forskellige designs, farver og udsmykninger. Du kan både finde hynder til havestole, men også til bænke, solvogne, dækstole og sågar til paller. Det vil altså sige at tilbyder et kæmpe udvalg af alle typer havemøbler, så du altid kan finde de hynder som passer til dig. Fælles for alle vores hynder, er dog den super komfort som de alle bidrager med. Du er derfor sikret en behagelig oplevelse i dine havemøbler, uanset hvilken hynde du måtte vælge.

Vælg de rette hynder

Med et hav af muligheder, kommer også et væld af til- og fravalg. Hvis du skulle være i tvivl eller har spørgsmål, sidder vi hos HaveMøbelHuset.dk altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette hynder. Hynderne findes i mange forskellige materialer, så det kan være en god ide at gøre sig nogle overvejelser om hvad man godt kunne tænke sig. De fleste af vores hynder er dog fremstillet i et sådan materiale, at de godt kan tåle tilværelsen på de danske terrasser. Også selvom du måtte have glemt dem ude en hyggelig aften.

Polyester har igennem mange år været en klar favorit når det kommer til valg af hynde. Det skyldes at materialet er vandafvisende, så det ikke optager vand. Desuden tørrer polyester hurtigt, hvilket er super dejligt hvis man har glemt dem ude i regnen. Foruden materialevalg er det en god ide at overveje hvilket design dine hynder skal have, da hynderne kan være med til at præge stemningen på terrassen.

Hyndebokse og tilbehør

Når hynderne ikke er i brug, kan det være praktisk at have et sted tæt på hvor hynderne kan opbevares. Her er en hyndeboks utrolig smart, da den kan stå ude på terrassen, og altid være tæt på der hvor du har brug for dine hynder. Hyndeboksen holder dine hynder tørre, så du altid kan finde behagelige og tørre hynder frem, når du måtte have brug for det. Hyndeboksene findes både i teak og vedligeholdelsesfrie materialer, så du har mulighed for at vælge det som passer til jeres have.